Către domnu Isărescu, cu respect!

15 Mar 2016 | scris de Luiza Moldovan
Către domnu Isărescu, cu respect!
Alo? Domnu Măgureanu? Mă scuzaţi că vă deranjez! Dacă se poate, aş dori să cumpăr şi eu un apartament în zona Titan, dar, ştiţi, e cam scumpiceanu, aşa, pentru banii mei, dacă se poate să să bagă băieţii dumneavoastră care ie mai jmecheri, aşea, să să bagă cu Isărescu, zic, să-mi obţină şi mie ori nişte bani mai puţini, ori un credit mai mic. 
 
 
Ce? Să vorbesc cu Isărescu, ziceţi?
 
Cerere către domnu Isărescu, mînca-i-aş ochelarii lui! Domnu Isărescu, dacă să poată, să mă ajutaţi şi pe mine, să negociaţi cu nănorocitu ăla la care-mi scapă numele acestuia acuma, da’ nu mă lasă la bani, domnu Isărescu, da’ dacă bag numele dumneavoastră în faţă, ia să vedeţi ce de beneficii o să mai obţin!
 
Deci, domnu Isărescu, aici vorbim de o treabă de viaţă şi de moarte, nu aşa, de cîte sute de metri pătraţi are apartamentu în care vreau să mă mut. 
 
Ştiţi, eu sînt şi foarte proastă, care nu m-ajută intelectu, şi atunci, contez pe inteligenţa dumneavoastră să-mi obţineţi şi mie un preţ mai bun de la dezvoltator, că-mi bag p.la, domnu Isărescu. 
 
Că ăştia vrea 65 000 de euro pe doo camere, domnu Isărescu!
 
Ia să socotiţi, ie bine? Io zic că nu ie bine, domnu Isărescu, da io sînt proastă şi, na!
 
Deci. Dacă Măgureanu zice că vrea 2 milioane #saunuştiucîţideeuro, io cine sînt să nu vreau? 
 
Vreau şi io, dacă să poată, un credit, de un milion de euro, domnu Isărescu, acuma, dacă să poată, că io nu mai suport.
 
Şi mie, dacă e, tot un million de euro să am, mi-aş lua la trei camere, nu mi-aş lua la doo, domnu Isărescu, că la doo, n-ai ce să faci cu iele. Aşa, la trei, mai ai ce face.
 
Deci contez pe numele dumneavoastră, pe influenţa dumneavoastră, domnu Isărescu, să-mi băgaţ şi mie nişte pile să-mi iau şi io un apartament de trei camere la dezvoltator, în Titan, că m-am săturat, domnu Isărescu!
 
Săru’mîna!
 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră