Atenţie, Oprea! Arşinel spionează cu telefonul!

14 Oct 2015
Atenţie, Oprea! Arşinel spionează cu telefonul!
 Din cauza faptului că nu mai avea subiecte pentru spectacolele de revistă, Alexandru Arşinel s-a înscris în UNPR. „Vreau să fac mai multe pentru oameni”, ar fi declarat acesta ipocrit, ca toţi politicienii, într-un interviu pentru dcnews.ro. De fapt, noi ştim ce vrea Arşinel. De fapt, Arşinel vrea să se infiltreze pe sub uşa lui Oprea ca să-l spioneze, să vadă ce face, ce vorbeşte, cu cine se întîlneşte, ca să poată să scrie şi el o satiră politică de să moară lumea. E clar. Arşinel e spion! E agentul zero zero şapte sub acoperire de Arşinel. De fapt, el nu mai e Arşinel decît cu numele. Acuma, e doar o cameră de luat vederi şi un reportofon ambulant, interesat să afle cît mai multe din mediul politic. (OH!)

S-ar fi băgat şi în PSD dac-ar fi fost, dar ce s-a gîndit dumnealui (şi bine s-a gîndit), „mă, ăia mă cunosc de-acolo, Ponta e Ponta, are probleme, poate-l dau ăştia jos, nu e de viitor; la PNL, iar, ce să fac acolo? Să mă plimb cu Gorghiu pe culoare? Să mă vadă lumea în spatele ei cînd dă declaraţii? Nu, şi, oricum, toţi pedeliştii ăia vopsiţi în penelişti... nu... nu mă caracterizează, ia să mă duc io la UNPR, la UNPR, Oprea e pe val, e băiat de viitor, zice lumea de el, e sub lumina reflectoarelor, e om disciplinat, ştie ce vrea, aici e de mine, mă duc la Oprea, să-l spionez, şi nici nu bate la ochi”.
Şi aşa, s-a dus Arşinel la UNPR.

Să devoalăm acum care este planul lui Arşinel la UNPR. Mai întîi şi mai întîi se va băga ca un şarpe pe sub pielea lui Oprea, care e oricum leşinat de onoare că i-a venit Arşinel în trupă (căci nu bănuieşte nimic de planurile mişeleşti ale marelui actor). Îi captează benevolenţa cu prezenţa zilnică la partid, se preface că se uită pe pereţi cînd Oprea vorbeşte la telefon despre cum să facă mai bine oamenilor, se lipeşte de uşă ca să asculte, în mod discret, ce vorbeşte Oprea la el în birou şi, de asemenea, îl filmează mişeleşte cu telefonul, după care se duce acasă la el să scrie cea mai tare satiră politică evăr.
În completare, cînd nu va fi el la partid, îl va lăsa pe Vasile Muraru, care, de asemenea, ca un cîine turbat care va fi muşcat mîna care-l va fi hrănit, îl va trăda pe Oprea de dragul artei şi, împreună cu Arşinel, or să scrie nişte sketchuri pentru programul de revelion de o să fim toţi sub masă.

Surse din UNPR au declarat sub protecţia anonimatului că următorul care se va infiltra, ca un cîine turbat, în sfera politică, nu e altul decît marele artist, Marian Nistor, sau, cum îl ştim cu toţii, „ăla cu bentiţă de la Savoy”.

Alte stiri din Editorial

Ultima oră