Cărţi de colorat pentru adulţi, un hobby care vă destresează

09 Mar 2019 | scris de Sebastian S. Eduard
Cărţi de colorat pentru adulţi, un hobby care vă destresează

Om în toată firea colorează cărţi ? Da, este un joc serios de imaginaţie şi detaşare faţă de grijile de zi cu zi. Cărţi de colorat pentru adulţi, un hobby care vă destresează

O dovedeşte liveincolors.ro, platforma online de creaţie şi shopping creată de Corina Dorobanţu. Este o formă de a avea grijă de lumea ta interioară în faţa asaltului evenimentelor zilnice.

Nu eşti niciodată prea mare pentru o carte de colorat. O spun specialiştii, dar şi statisticile site-urilor de profil. În România, de exemplu, 66% dintre cumpărătorii de pe liveincolors.ro au vârste de peste 25 de ani, iar stresul este primul combătut cu fiecare culoare pusă pe hârtie.

Datele arată că femeile sunt marii consumatori de pe site-ul liveincolors. Cea mai mare pondere o au persoanele cu vârste cuprinse între 25-34 de ani, şi anume 37%.

Totuşi, o treime dintre cumpărători sunt persoane cu vârste între 35 şi 44 ani.

“Tocmai pentru ca produsele noastre să ajungă la iubitorii de cărţi de colorat din statele europene, am lansat http://www.liveincolors.eu/ . Live in Colors a fost lansat în 2016 şi este în continuare singurul magazin online dedicat acestui hobby, locul in care găseşti cărţile preferate, dar şi accesoriile necesare”, spune Corina Dorobanţu, creatoarea site-ului.

În promovarea cărţilor de colorat pentru adulţi, se pune accent pe beneficiile activităţii de colorat: detaşare faţă de grijile de zi cu zi, deconectare de la orice fel de ecrane, monitoare, relaxare. Plus că poţi colora oriunde, acasă, în parc, în aeroport, la birou când vrei să te relaxezi pentru câteva minute, în ceainării sau cafenele.

În studii de specialitate, coloratul este recomandat ca activitate la meditaţie, iar psihologii o recomandă drept activitate ce reduce anxietatea şi stresul.

Liveincolors.ro este primul magazin online din România dedicat cărţilor de colorat pentru adulţi cu aproximativ 200 de titluri în portofoliu, are cărţile pe stoc şi pot fi livrate în maxim 2 zile (lucrătoare). Am ales cărţi care să acopere o varietate cât mai mare de tematici. Ne-am uitat cu atenţie şi la calitatea cărţilor.

Avem cărţi cu grădini secrete şi păduri fermecate, cu animale de casă, cu animale sălbatice sau animale fantastice, cărţi inspirate din filme sau cărţi celebre (precum Urzeala Tronurilor sau Alice în Ţara Minunilor). Cărţi cu mandale mai mult sau mai puţin complicate, cărţi inspirate din lumea modei, cărţi pentru iubitorii de călătorii, pentru iubitorii de artă. Cărţi cu tatuaje pentru cei care n-au avut curajul să-şi facă unul adevărat. Cărţi pentru cei cărora le plac lucrurile vintage, dar şi agende, jurnale cu pagini ce pot fi colorate şi cărţi poştale pe care să le colorezi şi să le trimiţi celor dragi.

Şi poate vă întrebaţi care sunt tendinţele. La capitolul cărţi de colorat pentru adulţi, pe primele locuri se află: “Imaginary Friends de Karolina Kubikowska”, “Fairy Miracles (Miracole De Poveste) - Limba Engleza”, “Coloriage Wild 3” sau “Milované Něžnosti (Miracole De Poveste) - Limba Ceha”.

Dacă vrei să cumperi sau să faci cadou o astfel de carte, în descrierea fiecăreia ai ocazia să găseşti şi un video de prezentare a cărţii.

Mai mult, există o secţiune de blog unde sunt informaţii despre cărţi, despre accesorii şi interviuri în exclusivitate în România.

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Carte

Ultima oră