Pentru a sfida izolarea, fac baie deghizați în geamanduri

11 Mai 2020
Pentru a sfida izolarea, fac baie deghizați în geamanduri

În sudul Franței, doi înotători în costume de baie îndrăznețe au sfârșit prin a fi observați de poliție. Pentru a sfida izolarea, doi bărbați au încercat să se deghizeze in geamanduri. Dar subterfugiul lor „subtil” a fost descoperit curând.

„Ce este asta? Sunt oameni! " Vineri, 8 mai dimineața, un locuitor din Hyères, sudul Frantei, a văzut două crustacee uimitoare apărând din apele Mediteranei.

O secvență pe care a filmat-o și care a fost vizualizată de zeci de mii de ori pe Facebook de atunci.

https://www.facebook.com/pierre.kaci.3/videos/3390507940980694/?t=11

Și dintr-un motiv întemeiat: scena este foarte amuzantă. În imaginile sale de pe plaja Almanarre, putem observa două geamanduri de marcaj care se apropie de nisip ,plajă… până când se dovedesc a fi doar pălăriile de pe capul celor doi înotători.

"Știu că nu e serios in timpul izolarii, dar măcar dacă poate face mulți oameni să zâmbească în această perioadă, ne plătim bucuroși amenda", a spus unul dintre ei jurnaliștilor de la Nice Matin.

Pentru că cei doi bărbați jumătate de om jumătate geamanduraă au fost într-adevăr observați de poliție. Și dacă unul dintre ei a reușit să scape fugind pe plajă, celălalt a fost arestat și amendat cu 135 de euro. „Am jucat, și am pierdut”, a reacționat el simplu.

 

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră