Where the beep is Klaus? Ce crede poporul...

07 Ian 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Where the beep is Klaus? Ce crede poporul...

Încercând să-l găsim pe președinte (un fel de Finding Klaus, dacă ne este permisă comparația și, iată, ne este) am recurs la ultima alternativă posibilă – contul său pe Facebook. Speram să găsim poze cu aligatori și palmieri...NIMIC. Cu o nouă căsuță - nici aia!

 

Semn că și băiatul responsabil cu Social Media e în vacanță (băăăi, chiar le-au dat la toți vacanță?), ultima postare a președintelui era din 31 decembrie. Mai precis de la ora 17, oră la care orice președinte responsabil își pune hîrtiile în dosar, își aranjează mapele, încuie, trage ușa după el și aplică sigiliul ăla de plastilină albastră. Ne vedem pe 4 „gen”!

 

Faptul că după 31 nu mai apare nimic pe Fecebook înseamnă că fie băiatul ăla a fost angajat cu drepturi de autor, pe o perioadă limitată, fie nu a fost luat în vacanță, și atunci s-a enervat. (Îl înțelegem, și noi am fi făcut la fel). Sau poate că a fost luat, dar nu a găsit WIFI. Se poate și așa.

 

Evident că în acest timp, poporul a continuat să...poporicească sau ce naiba face și i-a umplut pagina lui Iohannis de respect. Respectul, provenind din scuipați, iarnă fiind... a înghețat. Că doar știm de la precedentul că nu-i ca vara.

 

 

Dar nu vă mai ținem sub tensiune și să vedem ce zice poporul. De specificat că am fi vrut să selectăm doar mesajele celor din Drumul Taberei, dar nu am reușit...Oricum sunt peste 4.300 de urări...Majoritatea de bine și de foarte bine. Unele chiar de excelent.

 

Deci...

 

Julian Catalanull te-am votat cu speranta ca o ducem mi bine ,nu sa o duci tu mai bine ,ai plecat in sua nici-un presedinte nu a plercat de sarbatori a stat langa poporul lui dar tu esti mai altfel.... ,sa va fie rusine daca stiti ce e aia de cand ati venit la putere va-ti marit toate salariile pensiile fara pic de rusine ,sunteti hotii hotii

 

Creanga Ana Minunat ! Un an nou perfect pentru conducatori si ingrozitor pentru cei ce muncesc , le impozitati si apa si aerul . In ce sfere traiti ? Chiar nu observati copii saraci si analfabeti atunci cand va votati pensiile si parfumul Chanel la protocol ?? Chiar nu va jenati sa apareti in fata poporului dupa ce aprobati pensii ......ne...pardon speciale

 

Tibi Rosu Iohannis, nu m-ai convins nici acum! Esti acelasi " prune-n gura", neconvingator, fara scanteie,greoi, molatic, fiindu-ti greu sa si citesti! Nu ai ce cauta in functia ocupata actualmente, nici acum si niciodata! Esti unul din marile accidente, de dupa lovitura de stat din '89! Lasa-te si lasa-ne, tradatorule!

 

Alexoiu Daria Tovarase Iohannis, nu ne-ai explicat de ce a fost nevoie sa pleci de Craciun la Miami, cand adevaratii presedinti de tara stau la casa lor? Din ce fonduri este platita aceasta vacanta pentru 8 persoane (tu, nevasta aferenta si 6 spp-isti) cand tara nu isi permite sa faca 1200 lei salariul brut al unui amarastean? Daca nu este platita vacanta din bugerul Romaniei, cine ti-o plateste si ce ii dai in schimb? Nu ma astept sa-mi raspunzi cum (cu multa nesimtire) refuzi sa ne dai explicatii referitor la obtinerea caselor din Sibiu prin fals si uz de fals.

 

Georgescu Viorica Pentru toti cei care se contrazic: l-ati ales pe Constantinescu in locul lui Iliescu si ati crezut ca v-a fi lapte si miere, l-ati ales pe Basescu si ati crezut in schimbari, l-ati ales pe Iohanis si credeti in minuni - teapa!!! toti sunt la fel, ne conduc "mai marii lumii"si nu ei. Ei se pliaza, sunt oameni cu nevoile doar ale lor. Acest domn presedinte nu va face nimic pentru nimeni, pentru tara. Lumea, europa, tara sunt o jungla in care fiecare este pe cont propriu, face si scapa cine poate. De altfel, va urez sa va folositi anul acesta energia pentru lucruri mai bune voua si familiilor voastre. La multi ani!

 

El Emigrante 2015 e anul in care nu ai facut nimic Domnule Presedinte.

Doar vacante si aruncare cu paltoane. Somn usor, Domnule Presedinte.

 

Elena Ouatu Domnule Presedinte Iohannis ma ajutati si pe mine sa vad Florida? Nu, nu vreau, pentru ca am o pensie buna.....900 lei dupa 40 ani, 2 luni si 4 zile de munca. Platesc darile de stat la timp cumpar medicamente de 270 lei pe luna(sunt operata pe cord deschis) si imi cumpar haine de la second hand. V-am votat domnule Iohannis si dvs. cum ne rasplatiti? Aprobandu_- va dvs. si parlamentarilor salarii astronomice (vazute de nivelul meu de pensie). Dvs.v-ati luat tara inapoi pas cu pas dar noi ce pasi trebuie sa facem sa va pese de noi?

 

Sergiu M. Dan Degeaba ii scrie ti comentarii, mesajul oricum nu l a scris el, iar comentariile voastre nu l intereseaza.

Omul e in Florida nu cred ca are timp ptr romani e ocupat sa si recupereze casa.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră