Din nou SFIDARE! Unul dintre cei șapte violatori din Vaslui, cel care a dus-o pe fată pe câmp, vrea învoire pentru nuntă?!

16 Iul 2015
Din nou SFIDARE! Unul dintre cei șapte violatori din Vaslui, cel care a dus-o pe fată pe câmp, vrea învoire pentru nuntă?!
Unul din cei sapte violatori din Vaslui vrea să se distreze, să bea si să danseze. În acest sens, Silviu Burada a cerut instantei să-l lase să plece din localitate ca să poată participa la NUNTA surorii sale. Burada este cel care a păcălit-o pe fată că o conduce acasă, în schimb acesta a dus-o pe un câmp din afara localității. Acolo, el a violat-o în mod repetat, laolaltă cu alți șase tineri, pe care i-a sunat să vină. Fata a lașinat de mai multe ori, dar a fost trezită de Burada stropind-o pe față cu...țuică.

Însă, magistratii Judecătoriei Vaslui au respins cererea formulatã de Silviu Burada, dar decizia va putea fi atacatã, deci există încă posibilitatea ca Silviu Burada să dănțuiască și să petreacă în compania prietenilor și a rudelor, la nuntă.

Eliberaţi de instanţă pentru că nu sunt pericole sociale, procurorii fiind total de acord, din moment ce nu s-a făcut recurs, cei şapte violatori se bucură din plin de libertate. Mai nou, mama unuia dintre ei, Dorina Burada - care a uitat sau nu i-a păsat de ce a făcut al ei „puişor“ nevinovat - a creat, pe Facebook, un grup de sprijin pentru a ei odraslă: „Apel către cei care o cunosc pe…“ (numele fetei – n.r.), cerând  astfel ajutor  din partea celor care  o cunosc pe fata violată, îndemnându-i să  posteze comentarii despre ea, încercând în acest fel s-o discrediteze.  Ba mai mult, după ce s-au văzut scăpaţi din spatele gratiilor, acei şapte violatori din Văleni au început să spună fără pic de ruşine: „Nu a fost viol, a fost sex surpriză. Nu merităm 5 ani pentru 5 minute“ și "Vrem pedeapsă egală cu durata plăcerii!".

Avocatul violatorilor ceartă presa că zice "de rău" despre clienții lui

Site-ul mariustuca.ro a scris, zilele trecute, că avocaţii agresorilor dau vina pe mass-media şi spun că aceasta nu le creează o imagine bună tinerilor cercetaţi pentru viol, dar și că, rețineți gestul celor șapte prezintă un risc social doar pentru că așa scrie în carte și nici nu e singurul caz de viol din România. Şapte tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, din localitatea vasluiană Văleni, au sechestrat şi violat, în noiembrie 2014, o elevă de 18 ani, care ulterior a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit cercetărilor desfăşurate de către anchetatori, adolescenta a fost abuzată sexual în două rânduri, în aceeaşi seară, de către cei şapte tineri. Şapte tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, din localitatea vasluiană Văleni, au sechestrat şi violat, în noiembrie 2014, o elevă de 18 ani, care ulterior a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit cercetărilor desfăşurate de către anchetatori, adolescenta a fost abuzată sexual în două rânduri, în aceeaşi seară, de către cei şapte tineri.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră