Victor Ponta explică de ce nu se mai construiește autostrada Comarnic - Brașov

21 Iul 2015
Victor Ponta explică de ce nu se mai construiește autostrada Comarnic - Brașov
Victor Ponta a declarat marți că proiectul Comarnic-Brașov a eșuat "din cauza lipsei unui acord politic" pentru că, fiind vorba despre o investiție majoră, trebuia să se bazeze pe un acord.

"Proiectul Comarnic-Brașov a eșuat din cauza lipsei unui acord politic pentru că, fiind vorba despre o investiție majoră, ca orice lucru mare, care durează mult, trebuie să se bazeze pe un acord. Populismul și demagogia a distrus acest proiect care, de altfel, era bun pentru România pentru că nu se făcea din banii noștri direct.

Așa, este în SEAP, proiectul din buget, însă va trebui să încapă în cheltuielile bugetare concesiunea în care statul contribuie cu cel mult 49%, este 'off balance'. Acesta era marele avantaj. Dar, acum, lucrurile sunt consumate și nu este prima dată când, din demagogie și populism, omorâm proiecte importante. Important este să avem câștigători, să se apuce de treabă pe bani din buget", a declarat Victor Ponta, la conferința de presă organizată cu ocazia lansării spre dezbatere publică a Strategiei Naționale în Domeniul Achizițiilor Publice pentru perioada 2015-2020, precum și două proiecte din noul cadru legislativ.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră