VIAŢA după BECIUL DOMNESC. Ce planuri au politicienii care au scăpat de arest pentru această vară

25 Iun 2015
VIAŢA după BECIUL DOMNESC. Ce planuri au politicienii care au scăpat de arest pentru această vară
În ultima vreme, mai mulţi grei ai politicii româneşti au părăsit arestul. Ce planuri de vacanţă au şi cum li s-a schimbat viaţa după luni petrecute după gratii? Unii au ales să stea acasă cu familia, alţii vor pe mare sau la tratamente.

Astfel, cele mai sonore nume care au văzut libertatea cu ochii sunt: Radu Mazăre, Elena Udrea şi Darius Vâlcov.

Radu Mazăre nu mai vrea politică. Vrea pe mare

Elberat din Beciul Domnesc, unde a stat mai bine de două luni, fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, are planuri mari pentru această vară.
„Mă duc la Constanţa, la poliţie, să vedem când trebuie să semnăm. Dupa control... o să stau pe mare până când se termină vara”, le-a spus radu Mazăre ziariştilor care l-au aşteptat în faţa secţiei de poliţie.

Cât priveşte primul lucru pe care l-a făcut după ce a fost eliberat, Mazăre a spus:„Am sunat-o pe mama, că încă nu am telefon. Sunt chestiuni pe care le simte fiecare, cu toţii aveti părinţi, într-o situaţie de asta gravă mama e mama. Important e să laşi loc de buna ziua. Veneam acum şi multă lume continua să îmi spună: să trăiţi şi îl întrebam pe avocat de ce îmi spun aşa...”.

Dariu Vâlcov şi premoniţia

Aflat în arest preventiv în arestul capitalei din 2 aprilie, fostul ministru de Finanţe a fost plasat sub control judiciar pe 24 iunie. Acesta a fost eliberat în cursul serii şi a mers direct spre casă.
"Fetiţa mea mi-a spus că a visat că o să vin acasă. Şi a avut dreptate", a afirmat Darius Vâlcov, la ieşirea din Arestul Central al Poliţiei. Fostul ministru a refuzat să facă alte declaraţii şi a urcat direct în maşină.

Elena Udrea, masaje la Boghiş Băi

Fostul ministru al Turismului fost arestată în dosarul Gala Bute pe 25 februarie. După 72 de zile de închisoare, aceasta a fost plasată în arest la domiciliu.

Pe 16 iunie, Elena Udrea scăpa de arestul la domiciliu. „Primul drum pe care il voi face va fi la birou, iar apoi cred ca ma voi duce la Parlament, deoarece mi-am propus sa merg pentru ca se da un vot important privind legea alegerilor”, le spunea Udrea ziriştilor.

La ultima vizită la secţia de Poliţie, întrebată de planurile pe care le are pentru vacanţă, fostul ministru a spus că ar putea merge la Boghis Bai, una dintre staşiunile în care, în mandatul de ministru a şi investit mult.

"E foarte greu când stai într-o cameră de 9 metri pătrați, încep să te mai lase articulațiile", a spus fostul ministru.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră