CA-N VESTUL SĂLBATIC. De la dedicaţii muzicale la bătaie cu pistoale şi săbii. Fiul unui procuror a ajuns la spital

07 Sep 2015
CA-N VESTUL SĂLBATIC. De la dedicaţii muzicale la bătaie cu pistoale şi săbii. Fiul unui procuror a ajuns la spital
Viaţa bate filmul! Scandal de proporții într-un club din centrul orașului Focșani, între două grupuri, în urma căruia avocatul Viorel Boștiog, fiul procurorului Nicolae Boștiog, a fost împuşcat cu un pistol cu bile. Potrivit monitorulvn.ro, scandalul ar fi pornit de la de la niște dedicații muzicale, însă s-a ajuns la bătaie cu pistoale, săbii, cuțite și sticle sparte. 

Cum a izbucnit scandalul 

Potrivit surselor citate, scandalul a izbucnit după ora 03.00, între două grupuri, unul format din vrânceni și celălalt din gălățeni, unii spunând că de la nişte dedicaţii, alţii că ar fi vorba despre o fată. S-au împărțit pumni și picioare, s-au folosit săbii și cuțite, iar una dintre persoanele implicate în scandal a scos un pistol cu bile și a tras, fiind nimerit chiar fiul procurorului, susţin sursele în cauză. Fiul procurorului a ajuns la Spitalul Județean Focșani unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranian, traumatism lombar stâng, plagă împușcată nesângerândă, traumatism toracic și mână dreaptă”, conform buletinului de presă al spitalului. Potrivit unor surse din anturajul avocatului, acesta ar fi fost împușcat de două ori, în braț și spate.
 
La spital a mai ajuns un alt bărbat din Galați în vârstă de 31 de ani, diagnosticat cu „traumatism cranio-facial prin agresiune cu plagă contuză orbită dreaptă, sprâncenară și suborbitală dreapta, traumatism toracic, dar și o fată de 19 ani cu o contuzie facială, dar și atac de panică.  Polițiștii au confirmat existența scandalului, dar și faptul că s-a tras cu un pistol cu bile, și au adăugat că se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră