Vasile Blaga, la DNA

19 Sep 2016 | scris de Veronica Micu
Vasile Blaga, la DNA

UPDATE 10:40 - Vasile Blaga a declarat, la ieșirea din sediul DNA, că a fost audiat în dosarul privind accidentul în care a fost implicată mașina sa.

"Știți că a avut loc un accident cu mașina mea și am dat o declarație de martor în care am confirmat că sunt proprietarul mașinii și lucruri de genul acesta. (...) Acum două săptămâni, fiind în concediu domnul chestor Popa, eu l-am rugat să-mi ia mașina (...) și a avut un accident ușor la Brașov. S-a deschis, cum este și normal, un dosar penal", a afirmat Blaga. 

Politicianul a precizat că paguba nu este mare, în condițiile în care în urma accidentului s-a spart un far al mașinii și s-a îndoit bara de protecție. Vasile Blaga a mai spus că el și chestorul Popa sunt prieteni de familie, iar acesta va achita paguba.

___________________________

Copreședintele PNL Vasile Blaga s-a prezentat, în această dimineață, la Direcția Națională Anticorupție din Capitală. "Am fost chemat în calitate de martor în dosarul 175/2016", a spus Blaga la intrarea în sediul DNA. Politicianul le-a spus jurnaliștilor că nu are "habar" despre ce e vorba.

Vasile Blaga a mai fost audiat la DNA, în 14 aprilie, tot în calitate de martor, într-un dosar privind fapte de abuz în serviciu deschis în 2015 de procurori. Surse judiciare declarau atunci că Blaga a dat declaraţii într-un dosar privind despăgubiri ilegale acordate de ANRP.

În 3 noiembrie 2015, Blaga a fost la DNA pentru a da declaraţii de martor în dosarul în care Elena Udrea este acuzată de finanţarea campaniei electorale din 2012 a PDL cu bani pe care i-ar fi primit de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră