S-au împuşcat în cap cu ARMA DIN DOTARE. Valul de sinucideri face victime şi printre poliţişti

15 Iun 2015
S-au împuşcat în cap cu ARMA DIN DOTARE. Valul de sinucideri  face victime şi printre poliţişti
Poliţistul care a fost găsi duminică,  împuşcat în cap, în apartamentul în care locuieşte, în municipiul Constanţa, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, în stare foarte gravă, a muri pe patul de spital. Poliţistul avea doar  24 de ani şi lucra la BCCO (Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate ) Constanţa de anul trecut, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei.  Procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat, primele informaţii arătând că tânărul ar fi încercat să se sinucidă, folosind arma din dotare.

Poliţistul din Constanţa nu a lăsat niciun bilet de adio 

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, tânărul de 24 de ani a absolvit în 2014, iar de atunci a fost angajat la BCCO Constanţa. Mai exact, duminică după-amiază, bărbatul a luat pistolul din dotare şi s-a împuşcat în cap, zgomotul fiind auzit de colegul său de apartament, care lucrează tot la BCCO Constanţa. Acesta a sunat la 112, iar acolo s-a deplasat un echipaj SMURD, care i-a acordat primele îngrjiri rănitului, după care l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Poliţistul locuia de o lună în apartamentul respectiv, cu chirie, el nefiind originar din Constanţa. Anchetatorii spun că deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care tânărul ar fi recurs la acest gest, nefiind găsit vreun bilet care să îl explice.

Un alt poliţist din Găeşti a ajuns la spital după ce s-a împuşcat în cap 

Cazul poliţiştului din Constanţa nu este unul singular. Tot duminica aceasta, un alt poliţist din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, este internat în stare gravă în spital, după ce s-a împuşcat în cap cu arma din dotare, în timpul serviciului. Surse din Poliţie au declarat că bărbatul lucra ca poliţist din anul 2012, iar duminică seară, în timp ce era de serviciu, a mers acasă şi s-a împuşcat în cap cu arma din dotare.El a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Găeşti, de unde a fost transferat în stare gravă la un spital din Bucureşti.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră