Urmărit internaţional pentru FURT, găsit în România. Unde se ascundea infractorul căutat de Poliţia din Belgia

21 Oct 2015
Urmărit internaţional pentru FURT,  găsit în România. Unde se ascundea infractorul căutat de Poliţia din Belgia
Poliţiştii din Ilfov au pus în executare un mandat european de arestare emis de autorităţile din Belgia pe numele unui bărbat, de 28 de ani, pentru furt. 
La data de 20 octombrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au depistat un bărbat, de 28 de ani, care era urmărit național și internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea mai multor infracțiuni de furt, din locuințe și societăți comerciale. Bărbatul a fost depistat de poliţişti pe raza localității 1 Decembrie, judeţul Ilfov. Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând a fi dispuse măsurile legale pentru predarea către autorităţile din Belgia. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră