ȘTIRE DE ULTIMA ORĂ! Cei trei patroni ai clubului Colectiv au fost REȚINUTI de procurorii Parchetului General

02 Noi 2015
ȘTIRE DE ULTIMA ORĂ! Cei trei patroni ai clubului Colectiv au fost REȚINUTI de procurorii Parchetului General
UPDATE.  Costin Mincu, al treilea acționar al clubului, a fost si el arestat pentru 24 de ore. 

UPDATE: 
Paul Gancea, un alt acționar de la clubul Colectiv, a fost reținut in aceasta  seară, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului General. 
După aproape șase ore de audieri, Paul Gancea a fost scos din sediul Parchetului General având cătușe la mâini și a fost urcat într-o mașină a Poliției. În sediul Parchetului este audiat în continuare Costin Mincu, al treilea acționar al clubului.

Alin George Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, a fost reținut luni seară de procurorii Parchetului General, acuzat de ucidere şi vătămare corporală din culpă, în dosarul privind incendiul în care 31 de oameni au murit şi alţi aproximativ 200 au fost răniţi.

Procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) ar fi emis pe numele lui Alin Anastasescu ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta urmând să fie dus în Arestul Poliţiei Capitalei.

La PICCJ au fost audiaţi şi ceilalţi doi patroni ai Clubului Colectiv - Costin Mincu şi Paul Gancea -, în calitate de suspecţi pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Costin Mincu, Alin Anastasescu şi Paul Gancea au fost aduşi cu mandat, pentru fi audiaţi în calitate de suspecţi, pentru infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în cazul incendiului din Clubul Colectiv, a arătat Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, într-un comunicat de presă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră