Unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din lume, mesaj pentru România: "Întreaga lume se roagă pentru tine"

01 Noi 2015
Unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din lume, mesaj pentru România:
La scurt timp dupa tragedia din Club Colectiv, Markus Schulz, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din lume a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de emoţionant. 
 
"Tocmai am auzit veştile despre accidentul din Clubul Colectiv. Am trimis mesaje tuturor celor pe care îi cunosc să mă asigur că sunt ok. Sunt profund şocat şi întristat de acest accident. Voi încerca să fiu tare la show-urile mele din Chicago şi California, însă inima şi rugile mele sunt în România în acest moment. Vă rog să vă rugaţi pentru cei grav răniţi şi pentru oamenii care şi-au pierdut vieţile în această tragedie cumplită. Rămâi puternică, România! Întreaga lume Se roagă pt tine!", a fost mesajul transmis de Markus Schulz la scurt timp după tragedia din clubul bucureştean.
 
Ulterior, cunoscutul DJ a postat un alt mesaj, în care le-a promis fanilor că va interzice folosirea efectelor pirotehnice la show-urile lui.
 
"Dragi prieteni, sunt profund afectat de tragedia care s-a produs în România, unde 27 de oameni au murit și alți 200 au fost răniți în urma incendiului produs într-un club. Când ieșim seara în oraș, cel mai important lucru este să fim într-un mediu sigur. Uneori, cea mai frumoasă experiență atunci când stai pe scenă este faptul că putem să împărtășim aceste amintiri cu prietenii noștri, în următoarea dimineață. Din nefericire, accidentul care s-a produs la București este doar un exemplu din multele alte tragedii de acest gen.
 
De acum încolo, interzic folosirea torțelor, mici sau mari, sau a pirotehnicelor la show-urile mele. Da, slujba mea este să le ofer oamenilor distracție, dar bunăstarea fanilor mei depășește pupitrul la care stau în calitatea de Dj. Muzica și dragostea pentru muzică sunt mai importante decât orice fel de efect vizual. Pe ceilalți Dj, artiști, organizatori, patroni de cluburi și alți oameni care lucrează în această industrie îi încurajez să facă același lucru. Trebuie să acceptăm această responsabilitate pe care o avem și să le oferim siguranță celor care vin la eveniment. Vă rog să îi păstrați pe cei care sunt răniți și pe cei care au pierdut oameni dragi în gândurile voastre", a mai scris Markus Schulz.



Bilanţul a ajuns la 29 de morţi
 
În această dimineaţă au fost confirmate încă două decese în urma tragediei din clubul Colectiv. Este vorba despre o tânără în vârstă de 31 de ani, care a murit la Spitalul Bagdasar Arseni, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Florin Bica. O altă tânără, în vârstă de 25 de ani, a murit la Spitalul de Arşi.
 
Tot în această dimineaţă, medicii legişti de la Institutul Naţional de Medicină Legală au anunţat că au fost identificate toate persoanele decedate în incendiul din clubul bucureştean. 
 
În ceea ce priveşte starea răniţilor, 35 din cei peste 140 care mai sunt internaţi în momentul de faţă spitalele bucureştene. 
 
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră