Starea unor răniți din terapie intensivă s-a agravat, dar probleme pun și pacienții cu răni ușoare

01 Noi 2015
Starea unor răniți din terapie intensivă s-a agravat, dar probleme pun și pacienții cu răni ușoare
 În această seară, dr. Sivia Nica, șeful Unității primiri urgențe la Spitalul Universitar de Urgență București, ne-a declarat că 4 pacienți au fost externați. Acum, avem 20 de răniți din care 10 sunt la terapie intensivă. Pentru unii, din păcate, starea lor s-a agravat, deși toți beneficiază de tratamentul complet și complex, administrat în cel mai scurt timp, spune dr.Nica. În cazul acestora medicii se pregătesc pentru traheostomie, pentru a preveni apariția altor leziuni.

Ceilalți 10 pacienți sunt internați la secția de chirurgie plastică, dintre care un pacient se află la medicină internă cu o pneumonie provocată de inhalarea de fum.

Doctorul Sivia Nica ne-a mai precizat că evoluția acestor pacienți se poate modifca foarte rapid. Astfel, ieri, o pacientă care trebuia externată, se află în continuare în spital deoarece analizele, inițial bune, s-au modificat în rău. Pentru alți doi pacienți cu arsuri ușoare, de asemenea, se spera că vor fi externați, totuși medicii au decis să fie în continuare spitalizați.   

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră