Unde sunt tinerii frumoşi şi liberi?

12 Noi 2015
Unde sunt tinerii frumoşi şi liberi?
Gata? Asta a fost tot? Mai este Revoluţie? S-a schimbat clasa politică şi noi n-am aflat? Trăim pe altă planetă? Soarele răsare de la Sibiu?

Iată câteva întrebări la care cineva plecat din ţară de o săptămână n-ar putea să răspundă. Din nefericire noi am fost aici. Şi am înţeles că s-a schimbat Ponta cu Cioloş, că avem o nouă majoritate parlamentară formată din „partidul meu” – PNL şi UNPR.

Aşadar, preşedintele lucrului bine făcut s-a folosit de tragedia din Colectiv şi a făcut guvernul său cu un prim-ministru al său, un prim-ministru de buzunar. Cu ajutorul cui a făcut acest lucru? Cu ajutorul lui Gabriel Oprea, inamicul public numărul unu. Al ţării, al principiilor, al democraţiei, din câte am înţeles.

Este posibil aşa ceva? În România da, totul este posibil. Întâiul neamţ al ţării a confiscat Revoluţia aproape înainte de a începe. Şi Cioloş mi se pare ca un peştişor zglobiu scăpat într-un pârâiaş de munte. Dumnealui n-a aflat că s-a schimbat lumea după tragedia din Colectiv? Şi că nimic din ce a fost posibil până atunci nu va mai fi posibil de acum înainte? Apropos, unde sunt tinerii frumoşi şi liberi?

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră