Un strop de poezie la Poesia

28 Apr 2020
Un strop de poezie la Poesia

Se spune că un strop de poezie există în toate şi-n tot, în toată Creaţia divină. Ba, există chiar şi o îngânare şoptită a stelelor, o poezie tainică a Universului. Totul e să ştii s-o cauţi! Şi chiar dacă n-ai şti, o soluţie tot există, fiindcă, de data asta, s-a hotărât Poesia să vină la tine, în forma ei cea mai rafinată: a gustului! 

Aşa cum v-am obişnuit, indiferent de vreme şi vremuri, tot ce facem noi ţine de o creaţie desăvârşită a gustului, de un univers al senzaţiilor rafinate, de o poezie a deliciilor, cum nu poţi întâlni în altă parte. Indiferent de vreme şi vremuri nu am schimbat calitatea produselor şi a reţetelor, nu am încercat atragerea clienţilor cu meniuri ieftine şi slabe calitativ, căci, vorba ceea, „gustul subţire, cu meniuri de calitate se ţine”! Meniul se găseşte pe www.poesia.ro.

Totodată, oferim 20% discount la comenzile livrate şi 30% la vinuri. Livrăm cu personalul nostru oriunde în Bucureşti, comanda minimă trebuind să fie de 150 RON. Deschis zilnic pentru livrare şi pickup de la 12.00 – 21.30.

Nu uitaţi: vă caută Poesia! Şi ce poate fi mai minunat decât de acasă, din fotoliu, să comanzi inspirat: o porţie de tartar cu somon cu chives şi brânză de capră, cu rimă împerecheată; un platou cu scoici Saint Jacques cu ciuperci de pădure, apio şi sos Prosecco, cu o frumoasă rimă încrucişată, sau un cod negru de Alaska cu sos de lime, pe pat de piure vanilat, cu o gingaşă tentă de rimă îmbrăţişată, ori un platou autentic antipasti salami Toscana, într-un veritabil vers alb?! Aaaa! Şi, la final, câteva sticle din cel mai bun vin, cu un săltăreţ ritm iambic ori trohaic. Asta pentru a compune şi-a desăvârşi o adevărată odă în metru antic....! Poftă Bună!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră