O LUNĂ DE LA TRAGEDIE. Un rănit în clubul Colectiv transferat cu o aeronavă a Inspectoratului General de Aviaţie la un spital din Austria

30 Noi 2015 | scris de Mara Răducanu
O LUNĂ DE LA TRAGEDIE. Un rănit în clubul Colectiv transferat cu o aeronavă a Inspectoratului General de Aviaţie la un spital din Austria

O aeronavă a Inspectoratului General de Aviație, special dotată medical pentru transport aerian, a efectuat  în această dimineață o misiune umanitară de urgență către un spital din Austria, pentru transferul unui pacient rănit în incendiul de la clubul Colectiv, potrivit paginii de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne. 

Pacientul a fost asistat pe timpul zborului de o echipă medicală SMURD. „În urmă cu puțin timp aeronava a aterizat în bune condiții la Viena", a mai precizat sursa citată.

29 de tineri răniţi trataţi în clinici din străinătate, 60 de persoane decedate 

La o lună de la tragedia din Colectiv, 29 de tineri răniţi în incendiul devastator din clubul Colectiv sunt încă trataţi în clinici din străinătate.  În spitalele din Bucureşti au mai rămas 39 de persoane. 10 dintre ele sunt în continuare în stare critică şi gravă.  La Spitalul de Arşi sunt internaţi 11 pacienţi, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" - 9, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" - 5, la Spitalul Elias - 3, la Spitalul Militar Central - 4, la Spitalul Floreasca - 3, la Spitalul Universitar de Urgenţă - 2, la Spitalul "Dimitrie Gerota" şi la Institutul "C.C. Iliescu" - câte un pacient. Bilanțul tragediei din Colectiv a ajuns la 60 de morți.

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră