Un nou incident cumplit la circul Globus din Capitală

29 Ian 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Un nou incident cumplit la circul Globus din Capitală

La nici o lună de la incendiul în care au pierit 11 animale, Circul Globus din Capitală revine în atenţie cu un nou incident. De data aceasta a fost implicat un acrobat, iar poliţiştii vor deschide dosar pentru accident de muncă.

Un acrobat a căzut, duminică, de la aproximativ opt metri și a fost transportat la Spitalul Floreasca, relatează agerpres.ro. Conform Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, la fața locului s-au deplasat două ambulanțe SMURD.

Medicul de pe una dintre ambulanţe a constatat că acrobatul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor. El a fost transportat la spital în stare de conştienţă.

În acest caz se va deschide un dosar pentru accident de muncă de către Secția 6 de Poliție, a anunțat Biroul de presă al Poliției Capitalei.

UPDATE

Acrobatul de la Circul Globus care a căzut de la înălțime, duminică, este conștient, cu o tensiune bună și se află la Floreasca pentru mai multe investigații, a informat Primăria Capitalei.

"Acrobatul este Ionel Orzan, are 66 de ani și a început să lucreze în spectacole de circ cu o trupă de zburători (numere de trapez la înălțime) în anul 1972. Este căsătorit cu partenera sa, Ana, 62 de ani, cu care intra în Roata Morții. A căzut de la cinci metri înălțime la ultima ieșire, când i-a alunecat mâna. Este conștient, cu o tensiune bună și se află la Floreasca pentru mai multe investigații", precizează Primăria Capitalei, menționând că este colaborator al circului.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră