Un club din Timișoara nu a închis sâmbătă și... a donat 25.000 de lei

02 Noi 2015
Un club din Timișoara nu a închis sâmbătă și... a donat 25.000 de lei
Clubul Heaven din Timișoara a preferat să nu închidă în noaptea de sâmbătă spre duminică, așa cum au făcut celelalte cluburi, informează smartfm.ro. Goană după profit? Dimpotrivă!

Managerul clubului Heaven Timisoara, Adrian Tudoran, si patronul Dorin Epure, au decis ca locatia lor sa fie deschisă, tocmai în semn de respect față de victimele accidentului din Club Colectiv, informează 247timisoara.com.

"In aceste momente grele si tragice, GESTURILE fac cât 1.000 de cuvinte... Prin urmare, din RESPECT pentru clienții noștri, am decis sa respectam PROGRAMUL NORMAL de funcționare, iar PROFITURILE obținute in aceasta seara, prin aportul nostru si al oaspeților noștri Flamingo Boys & Girls, vor fi donate celor afectați de tragedia petrecuta in Capitala."

Imediat media locală a reacționat, crezând că nu este altceva decât un tertip de a câștiga bani. Discreditările și insultele au pornit imediat, pe Facebook și nu numai.

Numai că proprietarii clubului s-au ținut de cuvânt. Astăzi a fost completat și virat un cec în valoare de 25.000 de lei pentru campania „Nouă ne pasă”. Motiv pentru club să spună că în noaptea aceea a făcut „cât 25.000 de cluburi închise”. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră