ULTIMA ORA. Un camion care transporta 20 de tone de nisip a luat foc pe drumul Botoșani- Săveni. Ce a provocat incendiul

25 Iul 2015
ULTIMA ORA. Un camion care transporta  20 de tone de nisip a luat foc pe drumul Botoșani- Săveni. Ce a provocat incendiul
Un camion care transporta peste 20 de tone de nisip a luat foc, sâmbătă după-amiază, pe DN 29A, care face legătura între municipiul Botoșani și orașul Săveni. Incendiul, care a distrus bena camionului, a fost provocat de supraîncălzirea uneia dintre anvelope. 

Potrivit șoferului, camionul a avut o pană la una dintre roți, însă pentru că nu putea opri în rampă și-a continuat deplasarea. Anvelopa defectă a luat foc, iar flăcările s-au extins la celelalte roți ale remorcii. Șoferul, ajutat de alte persoane, a reușit să decupleze bena de capul de tractor, astfel încât acesta nu a fost cuprins de flăcări.

Un bărbat de 30 de ani, care a încercat să ajute la stingerea incendiului, a fost rănit de explozia unei anvelope cuprinse de flăcări, el fiind transportat la spital.

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, dar și unul al Ambulanței. Polițiștii au declanșat anchetă în acest caz.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră