ULTIMA ORĂ. Autorizaţia emisă pentru funcţionarea clubul Colectiv, în atenţia procurorilor DNA. Fostul primar Piedone a precizat că e legală

05 Noi 2015
ULTIMA ORĂ. Autorizaţia emisă pentru funcţionarea clubul Colectiv, în atenţia procurorilor DNA. Fostul primar Piedone a precizat că e legală
 Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație a declinat astăzi către DNA cauza privind modul de emitere a autorizației pentru clubul Colectiv de către Primăria sectorului 4, au declarat surse judiciare. Reamintim că după tragedia din Clubul Colectiv primarul Piedone declara că autorizaţia emisă pentru „clubul morţii“ s-a făcut în deplină legalitate. După ce strada a cerut demisia lui, primarul Piedone şi-a anunţat ieri ieşirea din scenă. Totodată, cei trei patroni ai clubului sunt, momentan, arestaţi pentru 30 de zile. 

CE A SPUS PIEDONE IMEDIAT DUPĂ TRAGEDIE 

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4, a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că demisionează din funcție. Gestul lui Piedone vine după ce aseară, mii de români au protestat în Capitală cerând demisii la nivel înalt după tragedia din clubul Colectiv.

Piedone spune că îi pare rău pentru primele reacții de după tragedia de la Colectiv și transmite condoleanțe familiilor îndoliate.

Edilul a declarat sâmbătă că nu are ce să-și reproșeze și că din punctul de vedere al primăriei Sectorului 4, clubul Colectiv, unde s-a produs tragedia în care 32 de oameni au murit, a funcționat legal. Piedone a spus că localul nu deținea autorizații de la ISU pentru că avea o declarație pe propria răspundere, care este cuprinsă într-un acord de funcționare.

Vom reveni cu informaţii. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră