ULTIMA ORĂ! BILANŢUL TRAGEDIEI DIN CLUBUL COLECTIV A AJUNS LA 44 DE MORŢI

08 Noi 2015
ULTIMA ORĂ! BILANŢUL TRAGEDIEI DIN CLUBUL COLECTIV A AJUNS LA 44 DE MORŢI
UPDATE. Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 44 de morţi, după ce doi răniţi internaţi la Spitalul "Floreasca" din Capitală au murit astăzi, iar un altul a decedat la Spitalul de Arşi. Sâmbătă au murit nouă persoane. Doi pacienţi de la Spitalul de Arşi au murit ieri, la primele ore ale dimineţii, apoi fiind anunţat un nou deces la Spitalul Universitar.

Alți doi răniţi în incendiul de la Clubul Colectiv, internaţi la Spitalul Floreasca, au decedat în cursul acestei dimineți. Este vorba despre un cetăţean turc şi o tânără în vârstă de 26 de ani. Bilanţul morţilor în tragedia de săptămâna trecută a ajuns la 43 de morţi. Internate în spital au mai rămas 103 persoane, dintre care 44 sunt în stare gravă și critică.

În cursul zilei de sâmbătă, alţi nouă răniţi au murit, fiind vorba de trei internați la Spitalul de Arşi din Capitală, doi la Spitalul Floreasca, unul la Spitalul Universitar şi unul la Bagdasar Arseni. Doi dintre pacienţii transportaţi în Olanda au murit imediat după aterizare.

Profesorul Ioan Lascăr, şeful clinicii de chirurgie plastică de la Spitalul Floreasca declara joi că din ziua a cincea starea unor pacienţi s-ar putea înrăutăţii, acesta fiind momentul critic al evoluţiei lor. "Este graniţa momentului de apariţie a posibilelor complicaţii septice pulmonare, ţestul distrus începe să fie invadat septic în această perioadă", a spus Ioan Lascăr.

LISTA IML CU PERSOANELE DECEDATE:

1.Ruşitaru Ștefan
2.Hamed Ştefan
3.Ioniţă Cătălina
4.Simion Alexandru
5.Epure Anda Ioana
6.Vulc Maria
7.Florea Valentina
8.Opriţa Carmen Irina
9.Matei Gabriel
10.Palada Radu
11.Nelu Tilie
12.Ţelea Vlad
13.Enache Diana
14.Baldovin Nicoleta
15.Tripa Ioan
16.Georgescu Paul Alexandru
17.Rugină Adrian
18.Ignat Constantin
19.Laurenţiu Varlam
20.Alexandru Mihai
21.Ion Maria
22.Fieraru Valentin
23.Vieru Mihaela
24.Buca Petre Andrei
25.Petre Claudiu
26.Stan Simona Livia
27.Tănăsoiu Monica
28. Gheorghe Liliana
29. Voicu Mimi
30. Matache Alexandra
31. Persoana neidentificată
32. Chiriac Andreea
33. Ionuţ Popescu
34. Daniel Ciobanu

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră