TVR a filmat un alt accident în care a fost implicat un polițist din coloana oficială a lui Oprea, dar nu a difuzat imaginile

22 Oct 2015
TVR a filmat un alt accident în care a fost implicat un polițist din coloana oficială a lui Oprea, dar nu a difuzat imaginile
Televiziunea Română a confirmat pentru profit.ro că a filmat urmările unui alt accident rutier în care a fost implicat un motociclist din coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea. TVR motivează că știrea nu a fost difuzată pentru că în ziua respectivă alte subiecte au fost considerate mult mai importante.

“O echipă TVR a fost trimisă să filmeze urmările unui accident pe Calea Victoriei, în urma sesizării făcute de unul dintre reporterii televiziunii, aflat în zonă. În imaginile surprinse de cameramanul TVR apar mașina avariată și câțiva polițiști de la Brigada Rutieră. Din informațiile obținute ulterior, era vorba despre un motociclist de la Poliția Rutieră, acroșat de un autoturism”, a precizat televiziunea publică într-un comunicat.

Accidentul a avut loc pe 21 septembrie, pe Calea Victoriei, motocicleta condusă de polițistul Dorel Moraru, ante-mergătoare în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, a fost lovită de un autoturism al cărui șofer nu l-a observat la timp. Dorel Moraru are un picior fracturat și un umăr dislocat.

"Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca, a prezentat accidentul drept unul ușor, fără urmări grave pentru părțile implicate și nu a oferit alte detalii. Ținând cont de celelalte subiecte ale zilei și de faptul că nu erau consecințe grave, s-a luat decizia de a nu include subiectul în emisiunile informative din ziua respectivă”, mai arată în comunicatul TVR.


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră