INCIDENT STRANIU. Turist străin, înjunghiat în centrul orașului Satu Mare

25 Iul 2015
INCIDENT STRANIU. Turist străin, înjunghiat în centrul orașului Satu Mare
Un incident grav și totodată straniu a avut loc, în această dimineaţă, în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare. Un turist de culoare a fost înjunghiat de două ori în spate de un băimărean. Deocamdată nu se cunosc detalii despre cum s-a produs incidentul. Cert este faptul că turistul aflat în Baia Mare se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, informează www.actualmm.ro.

Jurnaliștii au aflat, pe surse, că turistul, care se numeşte Thomas Reece, le-a povestit medicilor de la UPU Baia Mare că, după ce a fost înjunghiat, a mers spre unitatea de poliţie. De acolo, poliţistul i-ar fi spus să plece, că „nu îi interesează”. Atunci, susţine turistul, el s-a adresat unui taximetrist. Şi acesta l-ar fi trimis la plimbare. Bărbatul s-a urcat la volanul autoturismului şi, cu toate că era beat, a mers singur la UPU Baia Mare.

Un medic l-a văzut şi i-a acordat imediat primul ajutor. La scurt timp, mai multe echipaje de poliţie au venit la spital şi au încercat să discute cu turistul. Se pare că acesta este suspect într-un caz de furt, precizează www.actualmm.ro.  Victima a cerut un avocat, înainte de a vorbi cu oamenii legii. După ce a fost externat, el a plecat cu același autoturismul cu care venise la spital. La scurt timp, a fost oprit în trafic pe strada Şcolii din Baia Mare.

În portbagajul mașinii lui, poliţiştii ar fi găsit o bicicletă care se pare că a fost furată. Turistul a fost dus din nou la UPU, pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, în zona Sălii Sporturilor din Baia Mare, echipajele poliţiei au identificat în trafic suspectul care l-ar fi înjunghiat pe turist. Acesta a fost reţinut şi dus la audieri.

Citiţi mai multe ştiri din Actualitate!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră