Tu ştii ce mai face primarul tău? Rareş Mănescu „vinde” haine la reduceri

28 Iul 2015
Tu ştii ce mai face primarul tău? Rareş Mănescu „vinde” haine la reduceri
Rareş Mănescu, primarul Secotrului 6, este atât de cunoscut locuitorilor, încât este denumit – primarul care nu este. Astfel, interacţiunea cu alegătorii săi are loc prin comunicate de presă.

Într-o informare remisă presei, biroul de Relaţii cu Mass media anunţă că „în Sectorul 6, începând cu 1 august, vor avea loc reduceri de prețuri în AFI Cotroceni, Plaza România, Carrefour Orhideea, Praktiker și Cora.”

“În perioada următoare, bucureștenii își vor putea reînnoi garderoba profitând de prețurile mici pe care le vor practica firmele din marile centre comerciale începând cu data de 1 august a.c.

Zeci de magazine, majoritatea cu sediul în AFI Cotroceni, Plaza România, Carrefour Orhideea, Praktiker, Billa, Cora și Centrul Comercial Militari vor aplica reduceri. Firmele au depus deja la Biroul Unic al primăriei de sector notificări care le permit vânzările produselor anunțate sub denumirea 'soldare/solduri'.
În această categorie intră doar produsele nealimentare, a căror desfacere are caracter sezonier”, se precizează în comunicat.

Primăria lui Rareş Mănescu mai aminteşte şi că tot mai multe magazine au depus notificări pentru reduceri de preţ, dar şi care sunt condiţiile impuse societăţilor comerciale.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră