Triunghiul Bermudelor de la SUCEAVA

16 Iun 2015
Triunghiul Bermudelor de la SUCEAVA
La un an distanţă, toate forţele de intervenţie din judeţul Suceava dau alerta să caute câte un avion căzut.

În 2014, un sunet suspect a dus la 2 telefoane către 112 şi la o mobilizare în forţă. Aceeşi zonă - Stroieşti, Mănăstirea Humorului şi Voitinel. 2015, un telefon la 112 mobilizează toată suflare pentru că un avion ar fi căzut. Zona de impact, aceeaşi – Voitinel. Aşadar, ori se plictiseşte cineva, ori „triunghiul bermudelor” este şi la Suceava

Iunie 2015


Peste o sută de persoane cu 36 de vehicule de intervenţie au fost mobilizate pentru căutarea unui avion de mici dimensiuni care s-ar fi prăbuşit într-o zonă împădurită din judeţul Suceava, în urma unei sesizări făcute de un bărbat la 112. Sesizarea s-a dovedit a fi o alarmă falsă, relatează Mediafax.

Un bărbat care a sunat la 112 a pus pe jar întregul judeţ. Astfel, militari cu tehnica de intervenţie de la subunităţile ISU "Bucovina" s-au deplasat de urgenţă la faţa locului.

De asemenea, la sediul inspectoratului s-a constituit grupa operativa, iar în sprijinul pompierilor militari a intervenit personal de la Poliţie, Jandarmerie, Poliţia de Frontieră, Direcţia Silvică, Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Voitinel, Vicovu de Jos şi Vicovu de Sus, precum şi de la Serviciul Salvamont.

Incidentul anunţat nu s-a confirmat, dovedindu-se o alarmă falsă.

Martie 2014

În primăvara anului 2014, obiectivsucevean relata un incident similar, tot la Suceava.

Un zgomot puternic, care s-ar fi auzit la Stroieşti, Mănăstirea Humorului, dar şi la Voitinel, a fost interpretat de localnici ca fiind un semn clar de prăbuşire a unui avion.

În urmă a două apeluri primite la 112, autorităţile au căutat ore în şir presupusul avion prăbuşit, apelându-se inclusiv la deţinătorii locali de avioane private.

După mobilizarea ISU şi a silvicultorilor, zona respectivă a fost survolată şi cu un avion de agrement, aparţinând unui afacerist din zonă. Căutările asidue s-au încheiat fără rezultat – niciun avion nu se prăbuşise.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră