Trei români, dispăruţi după masacrul de la Nisa

16 Iul 2016 | scris de Veronica Micu
Trei români, dispăruţi după masacrul de la Nisa

"Autoritățile române, prin Ambasada României la Paris și a Consulatului General al României la Marsilia, depun eforturi pentru identificarea acestora. În cadrul demersurilor de căutare, se menține legătura cu Interpolul.

Pe baza solicitărilor transmise oficial de ambasada României la Paris cu sprijinul Consulatului General de la Marsilia pentru identificarea familiei de cetățeni români, conform celor mai recente date furnizate de Celula de Criză franceză, printre minorii răniți a căror identitate nu a fost încă stabilită, care se află internați într-un spital pediatric din Nisa, se află și un minor care ar putea fi minorul român căutat.

În acest context, echipa consulară mobilă din cadrul Consulatului General al României la Marsilia s-a deplasat de urgență la spital pentru efectuarea verificărilor asupra identității sale. Verificările sunt în curs", se arată în comunicatul MAE.

Oficialii români precizează că pe listele de persoane decedate sau rănite "nu figurează până la acest moment persoane de cetățenie română în afara celor două persoane rănite, menționate în comunicatele anterioare".

Ambasada României la Paris menține legătura permanentă cu Celula de Criză instituită la nivel interministerial la Paris, inclusiv cu Celula de Criză activată la nivelul Departamentului Alpes Maritimes, condusă de ministrul de interne francez.

Reamintim că alţi doi români au fost răniţi în atacul din Franţa, aceştia fiind în afara oricărui pericol.

Între timp, poliţia franceză a arestat trei persoane care ar avea legătură cu atacul de joi noaptea, de la Nisa, în care au fost ucişi 84 de oameni şi aproape 200 răniţi.

Citiți și:

NEGUSTORIE CU MOARTEA, la Nisa! Un tânăr britanic a surprins ULTIMELE CLIPE ale șoferului ucigaș (VIDEO)

Cine este șoferul ucigaș de la Nisa. Ultimul bilanț al atacului: 84 de morți și 60 de răniți (VIDEO)

Bebeluș de 8 luni, pierdut în timpul atacului de la Nisa. Anunțul făcut de părinții micuțului pe Facebook

MASACRUL de la Nisa, surprins într-o FOTOGRAFIE CUTREMURĂTOARE

VIDEO. Politiștii francezi încercând să stopeze camionul ucigaș

VIDEO. Momentul atacului de la Nisa şi reacţia Internetului. #prayfornice

Anunţul de ultimă oră al Ambasadei României în Franţa. Numere de telefon de urgenţă puse la dispoziţie de autorităţile franceze

Reacţia lui Victor Ponta la atentatul de la Nisa "O bătălie sângeroasă împotriva unui duşman sângeros"

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră