Trei copii răniți în urma unei explozii la o centrală termică cu lemne

25 Iul 2015
Trei copii răniți în urma unei explozii la o centrală termică cu lemne
Trei copii din localitatea bistrițeană Dobric au fost răniți astăzi, în urma exploziei produse la o centrală termică cu lemne. Copiii, care au 10 ani, 2 ani și, respectiv, 6 luni, erau în bucătărie și luau masa de prânz, atunci când centrala a explodat. Ei au fost preluați de echipajele medicale, având tăieturi la nivelul feței și corpului.

Copilul în vârstă de 6 luni va fi transportat de un elicopter SMURD la o clinică de specialitate, cel mai probabil din județul Mureș, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral, informează Agerpres.

Frații săi au răni mai ușoare, starea lor fiind stabilă, potrivit informațiilor furnizate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Reprezentantul ISU a declarat, pentru Agerpres că explozia s-a produs în urma fisurării unei țevi de la centrala termică a unei case din localitatea Dobric, centrala aflându-se într-o încăpere învecinată cu bucătăria.

Suflul exploziei a făcut ca geamul bucătăriei să se spargă, iar cioburile i-au rănit pe cei mici, aceștia fiind transportați de urgență de către părinți la dispensarul medical din comun Căianu Mic.

Citiţi mai multe ştiri din Actualitate!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră