Alo, sunt eu...PICASSO! Traian Băsescu, număr de telefon la vedere, pe pagina sa de Facebook. O fi bine, domnule preşedinte?

09 Oct 2015
Alo, sunt eu...PICASSO! Traian Băsescu, număr de telefon la vedere, pe pagina sa de Facebook. O fi bine, domnule preşedinte?
 Fostul președinte Traian Băsescu a anunțat, astăzi, că s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară. Băsescu a spus că revine în politică pentru a-și apăra mandatele și pentru a se lupta pentru respectarea dreputurilor omului. Băsescu a postat însă  pe pagina sa de Facebook o fotografie cu adeziunea, însă şi-a lăsat  numărul de telefon la vedere. O fi bine, domnule chestor? Să-l sunăm, zic! 

„Voi rămâne un politician extrem de incomod, nu voi închide niciodată gura. (...) Am avut dreptate când am spus că nu am înfrânt sistemul, ci doar l-am îngenunchiat. (...) Nemaiputând lăsa moștenire un PDL, voi lăsa o mișcare populară", a afirmat fostul președinte.



De ce vrea să revină Băsescu în politică 

Fostul șef al statului a adăugat că un alt motiv al revenirii sale în politică este legat de drepturile omului.  "Am constatat în aceste 11 luni de la terminarea mandatului că viziunii și efortului de consolidare a instituțiilor statului trebuia să-i mai adaug ceva și n-am făcut-o. O voi face acum, ca om politic de opoziție, și anume respectul pentru drepturile omului. (...) Omul și când este vinovat are dreptul la o anchetă corectă și la un proces corect. Nu un proces determinat de campanii mass-media după care să se ia magistrații și să se ia decizii împotriva vieții, libertății unui om", a explicat Băsescu. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră