TRAGEDIE PE ŞOSEAUA DE CENTURĂ. Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident. TRAFICUL în zonă a fost reluat

26 Iun 2015
TRAGEDIE PE ŞOSEAUA DE CENTURĂ. Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident. TRAFICUL în zonă a fost reluat
Două persoane au murit în urma unui accident rutier care a avut loc în această dimineaţă, pe Şoseaua de Centură a Capitalei, în zona localităţii Bragadiru, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.  Între timp, traficul  în zonă a fost reluat. 

La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare şi un elicopter. Potrivit poliţiştilor ilfoveni, accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism ar fi aţipit la volan şi maşina s-a ciocnit frontal cu o basculantă încărcată cu nisip. În urma impactului, ambii şoferi au murit.  Circulaţia pe Şoseaua de Centură a Capitalei, între Jilava şi Măgurele, a fost oprită. Poliţiştii fac cercetare la faţa locului, urmând să stabilească în ce condiţii s-a produs accidentul.

Trafic reluat după tragedie 


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat, pe DN Centura Bucureşti între Jilava şi Măgurele (judeţul Ilfov). „Reamintim că, din cauza unei tamponări în care au fost implicate două autovehicule (un autoturism şi un autocamion), circulaţia rutieră a fost oprită la kilometrul 45+ 500 de metri.În urma accidentului două persoane au decedat“, potrivit Infotrafic. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră