Salt mortal. Un om de afaceri din Cluj a murit, după ce s-a prăbuşit cu paraşuta. Tânărul s-ar fi lovit de aripa avionului

15 Oct 2016 | scris de Veronica Micu
Salt mortal. Un om de afaceri din Cluj a murit, după ce s-a prăbuşit cu paraşuta. Tânărul s-ar fi lovit de aripa avionului

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Graur, poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 11.00 că un tânăr a fost găsit între DN1 şi Arieş, în apropierea satului Luncani din comuna Luna.

”Este vorba de un tânăr de 27 de ani. Acesta era paraşutist amator. Facem cercetări ca să aflăm ce s-a întâmplat”, a declarat Graur.

Jurnaliştii de la someseanul.ro susţin că tragedia s-ar fi produs din cauza unei defecţiuni la parașuta cu care era echipat Vlad Lupaș. Aflat în avion, la câteva mii de metri altitudine, lui Vlad Lupaș i s-a deschis accidental parașuta de rezervă, care a fost trasă în afara avionului de curenții puternici de aer.

Odată cu parașuta de rezervă în afara avionului a fost tras și Vlad Lupaș, care s-a izbit în aer de aripa din spate a avionului. Tânărul și-a pierdut conştienţa, apoi căzut apoi în gol.

Vlad Lupaş s-a izbit violent de sol și a decedat pe loc.

Medicii sosiți de urgență la fața locului nu l-am mai putut ajuta pe tânărul grav rănit și au fost nevoiți să constate decesul.

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră