O cunoaşte cineva? ANDA IOANA EPURE, declarată moartă de INML după tragedia din „clubul groazei“, nu a fost identificată de rude

02 Noi 2015
O cunoaşte cineva? ANDA IOANA EPURE, declarată moartă de INML după tragedia din „clubul groazei“, nu a fost identificată de rude
Vineri seara, o altă tânără a fost răpusă de flăcările din clubul Colectiv.  Se numește sau cel puţin ăsta se presupune că este numele ei  ANDA IOANA EPURE (n.r- are şi pagină de Facebook) iar trupul neînsuflețit se află, încă, într-un frigider rece.  Deoarece, chiar dacă Institutul de Medicină Legală (IML ) a declarat-o moartă, până în prezent, nimeni nu i-a ridicat trupul neînsufleţit. Până când  cineva din familie nu vine să o identifice, nu se poate face recunoașterea oficială.  Nu se poate să nu aibă pe nimeni! Ne mobilizam? Haideți să-i găsim familia!!!

Cităm din comunicatul IML: „Într-unul dintre cazuri, însă, habar nu avem cine e persoana. Avem doar un nume probabil, Epure Anda Ioana, dar nu este o identificare oficială, completă, care să fie poată fi anexată dosarului de la incendiu. După această persoană nu a venit nimeni, iar noi nu avem cu ce să comparăm probele de sânge și de ADN recoltate de la cadavru”.

Cea mai mare tragedii din ultimii 20 de ani 

Reamintim că vineri seara, în Bucureşti, la clubul Colectiv a avut loc cea mai mare tragedie din ultimii 20 de ani bilanţul ajungând la 30 de morţi şi peste 150 de răniţi. Acționarii clubului Colectiv - Costin Mincu, Alin George Anastasescu și Paul Gancea - sunt audiați astăzi la Parchetul General, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Lista completă a celor 30 de persoane decedate


Medicii legişti au reuşit să identifice toate persoanele decedate în urma tragediei petrecute vineri noapte, în Clubul Colectiv, în această dimineaţă au mai murit două tinere aflate în stare gravă, una internată la Spitalul de Arşi, cealaltă la „Bagdasar Arseni”. Astfel bilanţul deceselor în urma incendiului de la clubul Colectiv a ajuns la 29.

1.Ruşitaru Ștefan

2.Hamed Ştefan

3.Ioniţă Cătălina

4.Simion Alexandru

5.Epure Anda Ioana

6.Vulc Maria

7.Florea Valentina

8.Opriţa Carmen Irina (Karina)

9.Matei Gabriel

10.Palada Radu

11.Tilie Nelu

12.Ţelea Vlad

13.Enache Diana

14.Baldovin Nicoleta

15.Tripa Ioan

16.Georgescu Paul Alexandru

17.Rugină Adrian

18.Ignat Constantin

19.Laurenţiu Varlam

20.Alexandru Mihai

21.Ion Maria

22.Fieraru Valentin

23.Vieru Mihaela

24.Buca Petre Andrei

25.Petre Claudiu

26.Stan Simona Livia

27.Tănăsoiu Monica

28. Gheorghe Liliana

29. Voicu Mimi

30. Alexandra Matache 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră