Tragedia din club Colectiv. Raed Arafat insistă pe posiblitatea creșterii numărului de morți dintre răniții în stare critică

01 Noi 2015
Tragedia din club Colectiv. Raed Arafat insistă pe posiblitatea creșterii numărului de morți dintre răniții în stare critică
Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat că este posibil să mai fie înregistrate încă aproximativ 20 de decese în "următoarea perioadă" în rândul celor răniților în urma incendiului izbucnit vineri seară în Club Colectiv.

 "Riscăm să mai avem încă decese, și chiar un număr semnificativ din cei internați, având în vedere că un număr este încă critic. Sunt 90 în stare gravă și critică. Sunt unii foarte grav și unii grav. Asta nu înseamnă că ne așteptăm să avem, Doamne ferește, 90 de decese. Din aceste cazuri, statistic vorbind, un procent poate să fie cu riscul de a sucomba în timpul tratamentului", a afirmat secretarul de stat.

Întrebat dacă procentul celor care ar putea să moară se apropie de 50% , Raed Arafat a răspuns că e posibilă o dublare a numărului actual al deceselor. "Cel puțin din ce s-a vorbit în cadrul discuției este posibil încă să se dubleze numărul actual al deceselor, adică să mai avem încă vreo 20 de decese în următoarea perioadă, este posibil, dar aceasta este o cifră care este foarte orientativă, asta nu înseamnă că așa va fi", a mai spus el.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră