TRAGEDIA COLECTIV. BILANŢUL A AJUNS LA 50 DE MORŢI. Un tânăr care astăzi ar fi împlinit 19 ani s-a stins într-un spital din Marea Britanie

10 Noi 2015
TRAGEDIA COLECTIV. BILANŢUL A AJUNS LA 50 DE MORŢI. Un tânăr care astăzi ar fi împlinit 19 ani s-a stins într-un spital din Marea Britanie
UPDATE 11 noiembrie, ora 8:10 - Bilanțul tragediei din Colectiv a ajund la 50 de morți, după ce un tânăr rănit în incendiul devastator din clubul bucureștean a pierdut lupta cu viața. 

Vlăduţ Roberto Andy avea arsuri de gradul II şi III pe corp şi fusese transportat, duminică, în Marea Britanie pentru o nouă şansă la viaţă. Azi, familia şi prietenii ar fi trebuit să-i cânte "La Mulţi Ani" cu ocazia împlinirii vârstei de 19 ani. 
..............................................

UPDATE
:  Încă o tânără a decedat, bilanțul ajungând la 49 de morți. Persoana se află printre victimele transferate la un spital din Marea Britanie. Tânăra avea arsuri pe 70% din suprafața corpului.

Bilanțul tragediei Colectiv a crescut la 48 de morți, după ce un tânăr transferat, săptămâna trecută, la un spital din Birmingham, Marea Britanie, a murit în această dimineață. 
 
Ieri, alte două victime ale incendiului devastator din 30 octombrie au murit. Este vorba despre jurnalista Teodora Maftei, în vârstă de 36 de ani, care a murit într-o clinică din Israel, Liviu Zaharescu, un tânăr din Brașov, care lucra ca fotograf pentru o publicație online de muzică rock. Acesta  se afla în stare critică, la Spitalul de Arși din Capitală.
 
Teodora Maftei a fost primul pacient, dintre cei răniți în tragicul eveniment din clubul Colectiv, care a fost transferată la un spital din afara țării. Inițial, tânăra a fost internată la Spitalul de Arși din București, la secția de terapie intensivă. 
 
Vineri noapte, la o săptămână de la tragedia din Colectiv, bilanţul victimelor era de 32 de morţi: 25 de persoane şi-au pierdut viaţa în club, iar alte şapte în săptămâna care a urmat, în spitalele bucureștene. Din dimineaţa zilei de sâmbătă, 7 noiembrie, până în dimineaţa zilei de duminică, 8 noiembrie, nu mai puţin de 12 răniţi au murit, 10 dintre ei în spitalele din Capitală, iar doi în Olanda, unde ajunseseră pentru îngrijiri suplimentare. 
 
Duminică seara, bilanțul tragediei avea să ajungă la 45 de morți, după ce Bogdan Enache, bateristul trupei Goodbye to Gravity a murit în urma unui stop cardiorespirator. Tânărul se afla în aeronava care-l transporta la o clinică din Elveţia. 

Informații de ultimă oră despre starea răniților din Colectiv
 
Luni seara, 71 de răniți în incendiu mai erau internați în spitalele din București. Dintre aceștia 14 sunt în stare critică, șapte sunt în stare gravă și 50 sunt stabili. 
 
Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Dorel Săndesc a declarat că luni au fost externați opt pacienți de la Spitalul Universitar de Urgență, unul de la Grigore Alexandrescu și unul de la Spitalul de Arși. 
 
Incendiul la Clubul Colectiv din Bucureşti a izbucnit pe 30 octombrie, la ora 22:32. 400 de tineri erau acolo, la concertul trupei Goodbye to Gravity, care îşi lansa un nou album. În urma tragediei, au murit 48 de persoane şi alte peste 180 au fost rănite şi internate în spitale din Capitală.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră