Traficul rutier de 1 Mai, supravegheat cu 420 de aparate radar

30 Apr 2015
Traficul rutier de 1 Mai, supravegheat cu 420 de aparate radar
Traficul rutier în minivacanţa de 1 Mai va fi supravegheat de peste 7.000 de poliţişti şi 420 de aparate radar, iar circulaţia pe Autostrada Soarelui ar putea fi monitorizată şi cu ajutorul unui elicopter, în condiţiile în care drumurile spre litoral s-ar putea aglomera.

"Pentru fluidizarea traficului şi pentru prevenirea accidentelor rutiere, începând chiar de astăzi şi până duminică inclusiv, vor fi în misiune 3.600 de poliţişti rutieri, sprijiniţi de alţi 3.600 de poliţişti de ordine publică. Pe lângă măsurile de dirijare a circulaţiei, aceştia vor acţiona zilnic, în medie, cu 420 de aparate radar, pentru a-i descuraja şi sancţiona pe vitezomani", a anunţat, joi, vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne.

Ministrul Gabriel Oprea a spus că, în minivacanţa de 1 Mai, se aşteaptă ca traficul să se aglomereze, astfel că dispozitive suplimentare de poliţie rutieră vor fi amplasate la ieşirile din Bucureşti, pe DN1, în zona staţiunilor turistice de pe litoral şi de pe Valea Prahovei.

De asemenea, traficul pe Autostrada Soarelui s-ar putea aglomera, astfel că circulaţia va fi supravegheată, în caz de nevoie, şi cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră