Atenție, șoferi! Trafic în condiţii de ceaţă pe drumuri din şapte judeţe. Ce zone sunt afectate

24 Oct 2016 | scris de Veronica Micu
Atenție, șoferi! Trafic în condiţii de ceaţă pe drumuri din şapte judeţe. Ce zone sunt afectate

Centrul Infotrafic anunţă că, la ora transmiterii acestei ştiri, pe mai multe drumuri naţionale din Transilvania şi Moldova, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă.

Astfel, în judeţul Mureş, vizibilitatea pe DN15 (E60) este, pe anumite porţiuni, sub 50 de metri (pe tronsoanele Târgu-Mureş - Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş - Reghin).

În aceleaşi condiţii se circulă şi în judeţul Alba, pe DN1 (Sebeş - Cluj-Napoca) şi pe DN7 (Sebeş - Deva), dar şi în judeţul Botoşani, pe DN29 (E58) Botoşani - Suceava. De asemenea, ceaţă este şi pe autostrada A3 Turda - Gilău, vizibilitatea fiind sub 50 de metri.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod galben de ceaţă pentru judeţele Alba, Harghita, Covasna, Braşov, Mureş şi Hunedoara, valabil până la ora 10.00. Totodată, şi pentru judeţul Cluj a fost emisă o avertizare, aceasta fiind valabilă până la ora 9.00.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă în aceste zone: să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate, să mărească distanţa în mers între autovehicule, să nu facă depăşiri riscante, iar dacă vizibilitatea este foarte scăzută să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră