ȊŢI POŢI IMAGINA CUM E? Ungurii au inventat un obiect de tortură ce „poate fi folosit de la naștere” - „PÂRŢÂITORUL PENTRU SUGARI”

18 Aug 2015
ȊŢI POŢI IMAGINA CUM E? Ungurii au inventat un obiect de tortură ce „poate fi folosit de la naștere” - „PÂRŢÂITORUL PENTRU SUGARI”
Așa ceva nu există! Asta ești tentat să spui, precum olteanul care a văzut, pentru prima oară, girafa. Ba există, e produs de o companie din Ungaria, se comercializează și în magazinele din România și costă14,9 lei.

„Ușor de utilizat, rapid și sigur pentru copiii cu burtica balonată, dispozitivul Babywind (Pârţâitorul pentru sugari) a fost creat ca urmare a necesităţilor copiilor și părinţilor”, se precizează în prezentarea produsului. „Este o solutie simplă în cazul acumulării de gaze intestinale, precum și în caz de constipatie.”

E vreun ceai sau vreun sirop „pârţâitorul”? Ntz, e ceva nasol, „confecţionat dintr-un material medical special, moale, cu o formă ergonomică inovatoare, prevăzută cu limitator pentru protecţie”.

E o bagheta magică, cu care părintele face o vrajă, pentru ca bebelușul să tragă pârţuri? Ntz. Sfaturile de utilizare prevăd niște chestii a căror lecturare v-ar putea afecta emoţional! „Pentru o utilizare mai ușoară, aplicaţi ulei pentru copii pe capătul mai îngust al dispozitivului. Culcaţi copilul pe spate și ridicaţi-i picioarele către faţă, apoi introduceţi cu grijă capătul îngust al tubului în anus, ca și cum aţi folosi un termometru. Inseraţi în anus doar partea mai scurtă și mai îngustă a tubului. După eliminarea gazelor, ușurarea este resimţită imediat”. Nu se precizează cine resimte ușurarea: părintele, care speră ca va dormi liniștit la noapte, sau copilul care a stat minute în șir cu acel băţ în funduleţ...




La finalul prospectului ni se spune că „acest dispozitiv poate fi folosit de la naștere. Ȋn cazul în care eliberarea (n.r. – gazelor?) nu este imediată, repetaţi procesul. Nu-l folosiţi de mai mult de patru ori pe zi. Nu lăsaţi niciodată dispozitivul în anus, mai mult de zece minute (n.r. OMG!!!!). Utilizarea normală nu durează mai mult de 5 minute (n.r. - idem). Nu lăsaţi niciodată copilul nesupravegheat în timpul procedurii”.


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră