Teodora Maftei, jurnalista ProTV rănită în incendiul din Colectiv, va fi transportată în Israel

04 Noi 2015
Teodora Maftei, jurnalista ProTV rănită în incendiul din Colectiv, va fi transportată în Israel
Teodora Maftei, jurnalista de la ProTV rănită grav în incendiul din Colectiv va fi transportată astăzi în Israel, la un spital universitar, unde va primi îngrijiri medicale performante. Teodora este în continuare în stare gravă, informează smartfm.ro.

În tot acest timp prietenii continuă să o susțină. În urmă cu câteva zile s-a deschis o expoziție unde fotografiile ei au fost scoase la vânzare. Iar mesajele de pe Facebook, continuă să curgă!

„Pinguinu!..ce faci?...ti-am zis ca azi ai sa fii ocupata....pleci in excursie...si asa iti plac plimbarile....si trebuie sa te pregatesti si tu....nu iei camera cu tine...dar ne descurcam noi de niste poze...ai incredere....noi vom vorbi ca de obicei...poate de pe pagina mea....pagina ta sa fie plina numai de lucruri frumoase si in acelasi timp sa nu plictisesc lumea....eu oricum sunt langa tine si stii asta...plus ca ne vom vedea acusica....cat despre poze si poezii stii ca ce promit aia e....acum te las sa te pregatesti...Nu esti singura...ai armata ta...plus eu...si nu ne lasam pe tanjala cu lupta...mergem inainte...drum lin si multi pupici. „, scrie Ion Viorel Maftei, fratele ei.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră