VISE SPULBERATE. Andreea ar fi trebuit să susţină astăzi prima proba a bacalaureatului:„nu îmi revin (...) parcă mai ieri vorbeam cu ce te îmbraci la banchet“

13 Iun 2016 | scris de Mara Răducanu
VISE SPULBERATE. Andreea ar fi trebuit să susţină astăzi prima proba a bacalaureatului:„nu îmi revin (...) parcă mai ieri vorbeam cu ce te îmbraci la banchet“

Accident terifiant, duminica seara, în judeţul Constanţa. Trei oameni şi-au pierdut viata si alti 5 au ajuns la spital, dupa ce autoturismele in care se aflau s-au ciocnit frontal. Andreea Diana Oaida era  sportiva si juca in echipa de baschet a colegiului. Colegii tinerei sunt socanti de veste si nu le vine sa creada ca prietena lor s-a stins la doar 18 ani.

Scene teribile s-au derulat la iesirea din localitatea Mihai Viteazu, din Constanta, pe Drumul National 22. O soferita a vrut sa depaseasca o alta masina, a intrat pe contrasens si a lovit frontal un alt autoturism care circula regulamentar. Impactul frontal a fost fatal pentru trei oameni. Soferita vinovata de producerea accidentului, in varsta de 42 de ani, tatal ei in varsta de 67 de ani si pasagera din dreapta, o tanara de 19 ani au murit pe loc. Mama victimei de la volan in varsta de 63 de ani a ajuns la spital cu rani grave. In celalalt autoturism se afla o familie din orasul Babadag, din judetul Tulcea. Soferul de 48 de ani se afla in masina cu fiul lui de 17 ani, cu iubita acestuia de aceeasi varsta si cu mama sa de 69 de ani.

Prof. Camelia Ciurescu, directorul Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, marcată de pierderea unui elev deosebit, a declarat pentru „Cuget Liber” că Andreea Diana Oaida a fost şefa clasei, reuşind performanţa de a încheia cursurile cu premiul I. Ultima amintire pe care o are cu Andreea este atunci când, la ultimul clopoţel, a îmbrăţişat-o, sugestiv, în numele întregului colectiv.

Colegii, şocaţi de moartea tinerei, i-au scris pe pagina de Facebook sute de mesaje: 

"Nu pot să cred...prea devreme ...mult prea devreme ... Să veghezi liniştită asupra noastră, inger drag !"

"Nu îmi vine încă să cred! M-am trezit aflând vestea tristă. Una din elevele mele minunate (pentru că toate sunt minunate), s-a stins! Prea devreme ai plecat la Ingeri, prea devreme!!! De ce, puiul meu mic? Trebuia să plecăm în tabăra după Bacalaureat, îţi mai amintesti? Te iubesc, ingerul meu Andreea Diana! Bunul Dumnezeu să te aibă la dreapta Sa!"

"Offff câtă tristețe, nu îmi revin, Dumnezeu sa te odihnească înger drag!"

"Am pierdut o parte din familie! Nu pot sa cred! Andreea unde esti? Andreea hai sa ne vedem la omv sa mergem impreuna la antrenament! Andreea Diana! Cum? Cum e posibil ca tu sa nu mai fi printre noi?! Dacă nu ai fi fost tu atunci langa mine sa ma prinzi, ce m-as fi facut?! Andreea de ce nu am fost langa tine sa iti intorc favoarea acum?! Nu am cuvinte! Inca imi doresc sa ma trezesc si sa cred ca a fost doar un vis urat! Vei ramane vesnic în inimile noastre, draga noastră! Mereu acolo sa ne ajuti, sa ne sprijini, sa ne aduci zambetul pe buze!""Nu îmi vine să cred nicio secundă că ai plecat. Parcă ieri vorbeam cu ce te îmbraci la banchet. Ai plecat mult prea devreme !"

"În loc să-ţi urez felicitări pentru bacul ce trebuia să urmeze... Dumnezeu să te odihnească! Nu o să te uit niciodată, cuvintele sunt de prisos..." (Sursă: www.cugetliber.ro)

________________________

 Citiți și: 

Jurnalist din Marea Britanie, mesaj către români: Vă rog, salvați-i pe britanici!

SURPRIZĂ DE PROPORȚII pentru astronomi: O gaură neagră supermasivă devorând, ÎN PREMIERĂ, ceva neobișnuit (VIDEO)

„Mamă, te iubesc... e aici. O să mor!”, ultimul SMS expediat de un tânăr ucis în clubul din Orlando

Huligan rus, licențiat, căsătorit, doi copii: "Nu simțim nevoia de a ucide, există doar dorința de a ne arăta forța. E ca un sport"

După ploi, vine CANICULA! Ce temperaturi ne așteaptă începând de vineri, timp de o săptămână

Cântăreaţă cu origini româneşti, fostă concurentă la "Vocea Americii", ÎMPUŞCATĂ MORTAL în Florida! (VIDEO)

El este asasinul cântăreţei Christina Grimmie! Este înspăimântător cu ce „arsenal“ venise pregătit să ucidă

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră