Supărat că l-a părăsit nevasta, un bărbat din Bacău a dat foc la casă. Femeia era doar plecată în vizită

29 Iul 2015
Supărat că l-a părăsit nevasta, un bărbat din Bacău a dat foc la casă. Femeia era doar plecată în vizită
Polițiștii din comuna Răchitoasa au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că un bărbat de 46 ani şi-a incendiat locuinţa. Ajungând la faţa locului, oamenii legii au stabilit că cele sesizate se confirmă, respectiv a fost indentificată casa, ce ardea in totalitate.

Au intervenit pompierii din cadrul Plutonului de Jandarmi Podu Turcului, care au reușit să stingă incendiul, locuinţa fiind distrusă în proporţie de 90%. A fost identificat şi bărbatul de 46 ani, care a relatat faptul că dimineaţa, când s-a întors la domiciliu, a constatat faptul că, femeia sa a dispărut din domiciliu cu tot cu copii, iar din acest motiv a adunat toate lucrurile în centrul camerei unde locuiau, le-a dat foc, acesta extinzându-se la toată casa. Din păcate pentru el, se pare că femeia doar plecase într-o vizită și nu-l anunțase, informează presa locală.

"Întrucât bărbatul avea un comportament atipic,  s-a luat măsura conducerii acestuia la Spitalul Judeţean Bacău-Secţia Psihiatrie în vederea internării. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, faptă prev. şi ped. de art. 253 alin. 4 Cod Penal urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Podu Turcului", se arată în comunicatul de presă emis de poliție.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră