Ștefănel-Dan Marin nu mai este primar general interimar al Capitalei. Acesta afirmase că liberalii vor să dea "iama în frigider" și în "borcanul cu miere"

24 Noi 2015 | scris de Cristi Ionescu
Ștefănel-Dan Marin nu mai este primar general interimar al Capitalei. Acesta afirmase că liberalii vor să dea

Primarul general interimar al Capitalei, Ștefănel-Dan Marin, a fost înlăturat de la șefia Primăriei Capitalei în ședința CGMB de marți. "Se aprobă schimbarea lui Marin Ștefănel-Dan din funcția de viceprimar al Municipiului București. Hotărârea CGMB nr. 167/2015 privind desemnarea unui viceprimar să exercite atribuțiile funcției de primar general al Municipiului București se abrogă", prevede proiectul de hotărâre care a fost adoptat marți cu 37 de voturi pentru, 5 împotrivă și 3 abțineri.

Consilierul general PNL Alexandru Ionescu a declarat, după ședința CGMB, că i-a reproșat viceprimarului cu atribuții de primar general interimar lipsa de acțiune și inițiativă în ceea ce privește rezolvarea problemei RADET și a celor de la RATB.

Fostul primarul general interimar al Capitalei, Ștefănel-Dan Marin, a declarat ieri că liberalii din Consiliul General al Municipiului București (CGMB) vor schimbarea sa din funcție și că unii vor "să dea iama la frigider". De asemenea, fostul primar a publicat pe Facebook o fotografie a unui borcan cu miere, insotita de precizarea: "Se pare ca pana marti voi reusi sa tin borcanul cu miere inchis..."

liberalii vor sa dea iama in borcanul cu miere

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră