Stagii de instruire la Comisia Europeană plătite cu 1000 euro/lună

30 Iul 2015
Stagii de instruire la Comisia Europeană plătite cu 1000 euro/lună
Cei care doresc să învețe cum funcționează Comisia Europeană sau una dintre agențiile acesteia se pot înscrie până pe 31 august. Stagiul de instruire durează 5 luni şi este remunerat cu aproximativ 1000 de euro/lună. Stagiile încep la 1 martie sau 1 octombrie, în fiecare an.

În fiecare an, aproximativ 1.400 de locuri sunt disponibile pentru cei care doresc să devină „ucenici” în cadrul Comisiei sau uneia dintre agențiile sale executive (de exemplu, Serviciul European pentru Acțiune Externă sau Agenția Executivă pentru Competitivitate și Inovare).

În acest moment sunt deschise înscrierile pentru stagiile care vor începe în luna martie 2016. Cei selectați vor primi şi rambursarea cheltuielilor de deplasare. Mai pot fi acordate polițe de asigurare medicală sau în caz de accident.

Programul de stagii este deschis absolvenților de studii universitare care au obținut cel puțin diploma de licență (nivel bachelor), cunosc foarte bine limba engleză sau franceză și încă o limbă oficială a Uniunii Europene.

Mai multe detalii despre procedură aici

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră