Ai putea fi un bun spion? Verifică-ţi aptitudinile!

31 Mai 2015
Ai putea fi un bun spion? Verifică-ţi aptitudinile!
Este îndemnul postat pe site-ul Serviciului Român de Informaţii. Şi ai nevoie de doar cinci minute pentru a afla răspunsul, după ce efectuezi unul din cele două teste de verificare. Fiecare dintre teste este, conform SRI, „un instrument de evaluare generală care vă poate ajuta să identificaţi anumite aptitudini de care instituţia noastră are nevoie.” Cele două teste au mai mulţi pași și pot fi efectuate doar online, la adresa:

http://www.sri.ro/verificati-va-aptitudinile-2

Ȋn ce constau testele

Testele verifică nivelul de pregătire, personalitatea, intuiţia, atenţia și putrerea de concentrare pe detalii. Dar și așteptările pe care le ai, din poziţia de posibil angajat, de la Serviciul Român de Informaţii.

Ȋn primul test, fiecare întrebare are mai multe variante de răspuns. Iar una dintre aceste întrebări suna așa: „Care sunt cei mai importanţi 2 factori care v-ar motiva să lucraţi în SRI?”

Variantele de răspuns sunt:

„Un salariu bun

Recunoaştere în societate

Apartenenţa la o instituţie de elită

Un loc de muncă stabil

Oportunităţi de carieră

Un mediu de lucru profesionist

Posibilitatea de a învăţa şi a face lucruri speciale”

Ce primești dacă treci testul

Ȋn cazul în care reușiţi să treceţi cu bine oricare din aceste două teste, veţi primi următorul răspuns:

„Felicitări. Studiile absolvite, pregătirea profesională, precum şi trăsăturile de personalitate relevate de răspunsurile dumneavoastră v-ar putea recomanda pentru o carieră de ofiţer specialist în SRI.

Organizaţia noastră se sprijină pe specialişti din cele mai variate domenii, de la cercetare tehnologică la analişti de intelligence, de la matematicieni la cunoscători de limbi străine rare”.  

Iar apoi veţi fi direcţionat către secţiunea din site care explică pașii ce trebuie urmaţi pentru a deveni angajat al SRI.  (A.O)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră