Soția lui Johnny Depp va fi judecată în Australia și riscă 10 ani de închisoare

17 Iul 2015
Soția lui Johnny Depp va fi judecată în Australia și riscă 10 ani de închisoare
Soția lui Johnny Depp, Amber Heard, va fi judecată în Australia pentru că a adus pe teritoriul acestei țări câinii Pistol și Boo, ai cuplului, fără a le declara prezența la graniță.

Ministerul Agriculturii, autoritatea tutelară a serviciilor veterinare, a declarat că actrița, care este și fotomodel, va compărea în instanță pentru încălcarea regulamentelor privind carantina sanitară.

Potrivit presei locale, procesul va avea loc în septembrie la un tribunal din statul Queensland. Pedeapsa pe care aceasta o poate primi merge de la plata unei amenzi până la 10 ani de închisoare.

Johnny Depp turna în Australia filmul ”Dead Men Tell No Tales” când a izbucnit scandalul, la finele lunii mai.

Depp și-a adus cei doi câini din rasa Yorkshire terrier cu avionul privat, fără să îi declare la vamă, ceea ce a determinat o reacție dură din partea autorităților australiene.
Ministrul Agriculturii din Australia, Barnaby Joyce, care duce de doi ani o campanie acerbă de promovare a principiului potrivit căruia normele şi regulamentele sanitare se aplică tuturor cetăţenilor, indiferent dacă aceştia sunt vedete de la Hollywood, l-a avertizat pe starul hollywoodian într-un mod foarte brutal, spunându-i că Pistol şi Boo vor fi confiscaţi şi vor fi eutanasiaţi dacă nu vor părăsi teritoriul australian în cel mult 48 de ore.

Pistol și Boo au plecat înapoi în SUA așa cum au venit: cu un avion privat. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu stăpâna lor. (M.C)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră