Sorin Ovidiu Vântu, Jurnal de pușcărie - Ediție mondenă

05 Oct 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Sorin Ovidiu Vântu, Jurnal de pușcărie - Ediție mondenă

"1. Cocoș a fost primit cu urale: “Bine ai venit în rândurile noastre” - țipau hoții de la geamuri, înjurându-l amical de mamă. 2. Voiculescu și-a lăsat barbă. Acum toți și-au dat seama că e martir, nu doar salariații lui, care știau mai demult. 3. În ceea ce mă privește, trecerea de la homar la fasole cu ciolan m-a marcat profund", scrie Vântu pe Facebook

La sfârşitul lunii august, omul de afaceri anunţa că va scrie pe blog scurte povestiri sau clarificări ale unor evenimente interne şi externe, precum şi un jurnal de puşcărie, cu întâmplări şi personaje reale din viaţa de zi cu zi, "comentate de către reporterul special aflat la faţa locului, Sorin Ovidiu Vîntu”.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare, în dosarul devalizării Fondului Naţional de Investiţii (FNI). De asemenea, SOV este cercetat în dosarul fostului viceguvernator BNR, Bogdan Olteanu, căruia i-ar fi dat un milion de euro pentru a face demersuri pe lângă membri ai Guvernului Tăriceanu, pentru numirea lui Liviu Mihaiu, în 2008, în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră