Obişnuinţă sau nesiguranţă? Şoferii preferă să stea la coadă pentru taxa de la Feteşti-Cernavodă

11 Iul 2015
Obişnuinţă sau nesiguranţă? Şoferii preferă să stea la coadă pentru taxa de la Feteşti-Cernavodă
Deşi s-a introdus posibilitatea ca taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă să poată fi plătită şi prin sms sau la benzinărie, şoferii tot mai fac coadă la staţia de taxare. Şi, culmea, unii dintre ei admit că ştiu şi despre celelalte variante, mai rapide, dar sunt comozi sau nu au încredere în acest sistem de plată.

Staţia de taxare de la Feteşti-Cernavodă are benzi separate pentru cei care plătesc cash la ghişeu şi pentru cei care aleg să plătească la o benzinărie sau printr-un simplu SMS, scrie stiri.tvr.ro. În mod curios, banda pentru plata la ghişeu este tot timpul aglomerată. Şi asta chiar dacă mulţi şoferi admit că ştiu şi despre celelalte variante, mai rapide.

Sunt însă şi conducători auto care nu au aflat despre celelalte variante de plată sau care greşesc banda şi, inevitabil, nimeresc tot la coadă!

Cei care chiar nu vor să-şi piardă timpul pe autostradă pot plăti taxa şi în următoarele 24 de ore după trecerea pe pod. Pentru maşinile înmatriculate în străinătate, plata nu se poate face prin SMS, ci doar la benzinărie.

Şoferii care nu vor să plătească deloc taxa sunt amendaţi, iar amenda se trimite prin poştă în termen de 6 luni de la contravenţie.

Citiţi mai multe ştiri din Actualitate!


 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră