Șoferul turc care a provocat accidentul în urma căruia au murit trei copii este liber

22 Aug 2015
Șoferul turc care a provocat accidentul în urma căruia au murit trei copii este liber
Magistrații brăileni au respins cererea procurorilor de arestare preventivă a șoferului turc care a condus miercuri dimineață autocarul răsturnat la Baldovinești și au decis ca acesta să fie cercetat în libertate.

"Șoferul turc, reținut ieri seară pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, nu a primit mandat de arestare și este liber, începând cu orele 21,00, când i-a expirat arestul preventiv", a declarat, vineri, pentru Agerpres, agentul șef adjunct Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al IPJ Brăila.

Șoferul care a provocat accidentul în urma căruia au murit trei copii se numește Cemil Sevinc, are 27 de ani și era angajat de câteva luni la firma de transport care deținea autocarul implicat în accident.

Parchetul General a informat miercuri că s-a constituit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă în legătură cu accidentul de circulație produs miercuri în satul Baldovinești, județul Brăila, în care a fost angajat un autocar turcesc ce transporta 38 de persoane și în urma căruia au murit trei persoane.

PÎCCJ precizează că din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că șoferul autocarului nu a manifestat atenția necesară în conducerea mijlocului de transport. 

Citiţi mai multe ştiri din Actualitate!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră