Șofer oprit cu focuri de armă în Capitală. Bărbatul circula pe străzi cu o tânără pe capota mașinii

07 Oct 2016 | scris de Veronica Micu
Șofer oprit cu focuri de armă în Capitală. Bărbatul circula pe străzi cu o tânără pe capota mașinii

Tânărul de 22 de ani se certase cu fata în vârsta de 19 ani într-un parc, după care s-a urcat la volan. Tânăra însă a vrut să-l împiedice să plece și s-a pus în fața mașinii, moment în care șoferul a demarat și a luat-o pe capotă, mergând așa câteva străzi.

"Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 22 de ani, imediat după săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe asupra unei tinere în vârstă de 19 de ani, respectiv comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte comise în sectorul 1", se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei. 

Pentru că șoferul nu a oprit la somațiile polițiștilor, aceștia au executat două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare și au procedat la urmărirea autoturismului.

"Peste aproximativ 100 metri, conducătorul auto a frânat, iar tânăra a căzut de pe capota motor. Tânărul a demarat în trombă și ulterior a pierdut controlul autoturismului, oprindu-se într-un gard de protecție al căii de rulare a tramvaiului", se mai arată în comunicat.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Secției 4 Poliție.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților. În urma utilizării armamentului nu au rezultat victime sau pagube materiale, mai precizează reprezentanții Poliției Capitalei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră