Snopiți în bătaie pentru că au cerut bon fiscal! (VIDEO)

17 Iun 2015
Snopiți în bătaie pentru că au cerut bon fiscal! (VIDEO)
Mai mulți tineri din Bistrița susțin că au fost agresați de angajații unei firme de pază, pe motiv că au provocat scandal. Unul dintre ei ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele pentru că a cerut bon fiscal după ce a cumpărat un sandwich. De asemenea, un prieten de-al acestuia, care a vrut să filmeze incidentul, a fost lovit cu pumnul în față și lăsat inconștient pe caldarâm. 
 
Potrivit bistriteanul.ro, incidentul a avut loc weekend-ul trecut, în Bistrița, în fața unui chioșc din oraș. 

Vezi VIDEO aici
 
"Am comandat sandwich-uri după care acesta (n.r. un prieten) i-a cerut vânzătoarei, mai în glumă, mai în serios bon fiscal. Toată lumea a început să râdă și să vocifereze. Speriată, angajata chioșcului a apăsat butonul de panică și în câteva clipe la fața locului au ajuns trei echipaje de la Forța Zero. Noi eram liniștiți, mâncam la una dintre mesele amenajate acolo. Unul dintre angajații de la Forța Zero a venit spre bărbatul cu care eram, cel care a cerut bon fiscal și i-a cerut pe un ton impetuos să plece de acolo. Acesta i-a răspuns că va pleca după ce termină de mâncat și că se află pe domeniul public. Nimeni nu a înjurat, nimeni nu i-a agresat nici fizic nici verbal pe angajații firmei de pază însă răspunsul dat de prietenul meu l-a scos din sărite pe paznic care a început să îl înjure și să îi împingă în afara zonei care este supravegheată video. Apoi, un alt angajat al firmei de pază l-a lovit cu pumnii și picioarele. Alți doi tineri care se aflau și ei în zonă au fost loviți și ei cu pumnii și picioarele de angajații firmei de pază însă aceștia nu au depus plângere. Când am văzut ce se întâmplă, mai ales că în zonă erau și doi polițiști de la poliția locală, am scos telefonul și am încercat să filmez întreaga scenă. Nu am apucat. În câteva secunde un alt angajat de la Forța Zero, văzând că filmez s-a îndreptat furios despre mine și a început să mă împingă. Și eu am fost lovit de unul dintre angajații de la firma de pază deși nu am scos niciun cuvânt. Mi-am pierdut cunoștința vreme de câteva zeci de secunde și după ce mi-am revenit am sunat la poliție. Angajații de la Forța Zero nu au recunoscut că ne-au lovit însă noi nu am fost de acord cu declarațiile lor și am mers la sediul poliției unde am depus plângeri penale împotriva angajatului firmei de pază", a povestit pentru bistrițeanul.ro, BM, unul dintre bărbații agresați.
 
Acesta, în urma loviturilor aplicate de angajații firmei a suferit mai multe leziuni la nivelul feței.
 
„Am înțeles că va trebui să suport o operație prin care să fie scoase actualele implanturi, mai mulți dinți deplasându-se e deja în sinusuri și mă doare capul îngrozitor, după care se va reconstrui partea osoasă, probabil cu implant de os și după ce aceasta va fi vindecată lucru care durează cel puțin șase luni, mi se vor aplica noile implanturi dentare din titan. Este revoltător ceea ce s-a întâmplat și cum abuzează de puterea fizică pe care o au niște indivizi care cred că așa se face dreptate. Am fost lovit, amenințat și înjurat! De ce? Pentru că s-a cerut un bon fiscal?! Nu este normal așa ceva”, a mai spus bărbatul. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud a confirmat pentru bistriteanul.ro faptul că în acest final de săptămână au fost depuse două plângeri din partea a doi bărbați care au fost agresați. 
 
„Aceștia au fost agresați de un tânăr de 26 de ani din Bistrița care a fost ulterior identificat de polițiști. Pe numele acestuia s-a deschis un dosar penal fiind cercetat pentru lovire și alte violențe. În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale pe care persoanele agresate le vor primi de la medicul legist se poate schimba încadrarea juridică a faptei în vătămare corporală”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ. (V.M.)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră